Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Санаторно-курортне оздоровлення ветеранам війни, праці, інвалідам загального захворювання за рахунок коштів міського бюджету
AA

Санаторно-курортне оздоровлення ветеранам війни, праці, інвалідам загального захворювання за рахунок коштів міського бюджету

З метою реалізації ініціатив Прзидента України щодо підвищення соціального захисту (рівня життя) найбільш уразливих верств населення 2012 році Южноукраїнською міською радою була прийнята оновлена міська комплексна Програма «Турбота» на 2013-2017 роки, з урахуванням потреб мешканців міста. Одним із нових напрямків Програми є санаторно-курортне оздоровлення ветеранам війни, праці, інвалідам загального захворювання за рахунок коштів міського бюджету.  

В 2013 році 13 ветеранів праці пройшли оздоровлення в Миколаївському санаторії-профілакторії «Інгул». В санаторії використовують сучасне лікувально-діагностичне обладнання, функціонує спеціалізоване реабілітаційне відділення для хворих: з цереброваскулярною патологією бронхолегеневої системи, травматологічного профілю, для хворих з серцево-судинною патологією.                                                                                                                                       

Для постановки на облік ветеранів праці відповідно до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 10.04.2013 №88 «Про затвердження Порядку використання коштів з міського бюджету для забезпечення санаторно-курортним лікуванням ветеранів війни, праці та інвалідів» необхідно надати до управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради наступні документи:

заяву;

медичну довідку за формою №070/0;

копію паспорту;

копію документу, який дає право на отримання путівки (довідки до акта огляду медико-санітарної експертної комісії (МСЕК) – для інвалідів, посвідчення – для ветеранів війни, осіб, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії  їх соціального захисту» та праці).

Більш детальну інформацію можна отримати в управлінні праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради, кабінет №5 або за телефоном 2-02-16.

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...