Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Санаторно-курортне оздоровлення ветеранам війни, праці, інвалідам загального захворювання за рахунок коштів міського бюджету

01.10.2013
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

З метою реалізації ініціатив Прзидента України щодо підвищення соціального захисту (рівня життя) найбільш уразливих верств населення 2012 році Южноукраїнською міською радою була прийнята оновлена міська комплексна Програма «Турбота» на 2013-2017 роки, з урахуванням потреб мешканців міста. Одним із нових напрямків Програми є санаторно-курортне оздоровлення ветеранам війни, праці, інвалідам загального захворювання за рахунок коштів міського бюджету.  

В 2013 році 13 ветеранів праці пройшли оздоровлення в Миколаївському санаторії-профілакторії «Інгул». В санаторії використовують сучасне лікувально-діагностичне обладнання, функціонує спеціалізоване реабілітаційне відділення для хворих: з цереброваскулярною патологією бронхолегеневої системи, травматологічного профілю, для хворих з серцево-судинною патологією.                                                                                                                                       

Для постановки на облік ветеранів праці відповідно до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 10.04.2013 №88 «Про затвердження Порядку використання коштів з міського бюджету для забезпечення санаторно-курортним лікуванням ветеранів війни, праці та інвалідів» необхідно надати до управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради наступні документи:

заяву;

медичну довідку за формою №070/0;

копію паспорту;

копію документу, який дає право на отримання путівки (довідки до акта огляду медико-санітарної експертної комісії (МСЕК) – для інвалідів, посвідчення – для ветеранів війни, осіб, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії  їх соціального захисту» та праці).

Більш детальну інформацію можна отримати в управлінні праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради, кабінет №5 або за телефоном 2-02-16.