Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У Южноукраїнську підбито підсумки першого етапу конкурсу "Логотип ДП НАЕК "Енергоатом"
AA

У Южноукраїнську підбито підсумки першого етапу конкурсу "Логотип ДП НАЕК "Енергоатом"

23 вересня у Южноукраїнську підбито підсумки першого (відбіркового) етапу конкурсу "Логотип ДП НАЕК "Енергоатом". Він проводиться серед дітей міст-супутників атомних станцій у віці від 10 до 16 років. 

Юні художники Южноукраїнська подали на конкурс 32 варіанти нового логотипу атомної енергокомпанії. 28 з них були представлені в жанрі "малюнок", ще 4 виконані за допомогою комп'ютерної графіки.

Спеціальне журі, до складу якого входили професійні художники, представники профкому та організації молоді Южноукраїнської об'єднаної організації профспілок, відділу роботи з громадськістю та ЗМІ ВП ЮУАЕС, а також міського управління освіти, 23 вересня визначило 5 кращих робіт. Таким чином, до другого (фінального) етапу конкурсу пройшли розробки логотипів Анастасії Патраман, Анжели Качинської, Анастасії Нікітіної (2 роботи) та Вікторії Ощєпкової. Усі вони виконані в жанрі "малюнок".

Настя Патраман займається в студії прикладного мистецтва "Декор", що працює на базі інформаційно-культурного центру "Імпульс" ВП ЮУАЕС. Усі інші южноукраїнські фіналістки - вихованки міської «Дитячої школи мистецтв».

   Роботи, що перемогли в попередньому відборі, відправлено до Києва, в дирекцію компанії "Енергоатом" для участі у фінальному етапі конкурсу. Він пройде в першій декаді жовтня 2013 р. Тоді спеціальне журі у складі провідних фахівців атомноенергетичної галузі та представників громадських організацій міст-супутників АЕС визначить три кращі розробки логотипу НАЕК, автори яких займуть 1-е, 2-е та 3-є місця. Вони отримають дипломи і пам'ятні подарунки. Церемонія нагородження відбудеться під час офіційних урочистостей, присвячених 17-ій річниці створення Державного підприємства "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом".

Конкурс логотипів НАЕК серед молоді міст-супутників АЕС проводиться вперше. Його мета - активізація творчого потенціалу, розвиток у дітей і юнацтва розуміння значущості атомної енергетики, залучення підростаючого покоління до вивчення тематики мирного атому та формування корпоративного духу серед активної учнівської молоді в громадському середовищі міст-супутників атомних станцій України. 

Анастация Патраман, студия Декор

Анжела Качинская, Детская школа искусств

Анастасия Никитина, Детская школа искусств

Анастасия Никитина, Детская школа искусств

Виктория Ощепкова, Детская школа искусств

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...