Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 12 вересня на обласному телеканалі «Миколаїв» відбулася трансляція програми «Чим живе область»
AA

12 вересня на обласному телеканалі «Миколаїв» відбулася трансляція програми «Чим живе область»

12 вересня на обласному телеканалі «Миколаїв» відбулася трансляція програми «Чим живе область», в якій гості в студії розповіли про місто Южноукраїнськ.

До студії були запрошені: Южноукраїнський міський голова Квасневський Євген Анатолійович, директор комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Гульман Зінаїда Сергіївна, заступник начальника з медичної частини Державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина № 2 Міністерства охорони здоров'я України» Шекерська Віра Леонідівна.

Міський голова Є.Квасневський коротко підвів підсумки однорічного перебування на посаді; розповів про використання коштів цільової державної субвенції та  стан залучення інвестицій в місто. Під час передачі піднімалися питання реалізації завдань та соціальних ініціатив Президента України щодо залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризації здорового способу життя; як влада підтримує розвиток спорту; які плани на майбутнє щодо розвитку спорту в місті.

Директор комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Гульман Зінаїда Сергіївна розповіла про комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання», його виробничу діяльність, функції житлово-експлуатаційних дільниць, як в місті здійснюється збирання та вивіз твердо-побутових відходів, технічне обслуговування та поточний ремонт ліфтів.

Заступник начальника з медичної частини Державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина № 2 Міністерства охорони здоров'я України» Шекерська Віра Леонідівна розповіла про проблеми забезпеченості медичними кадрами в ДЗ СМСЧ №2, які заходи вживаються щодо покращення ситуації, які використовуються заходи щодо підвищення кваліфікації медичних працівників, проблеми фінансування Державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина № 2 Міністерства охорони здоров'я України» та які плани розвитку закладу на майбутнє. Міський голова розповів про взаємодію влади з медичною галуззю у нашому місті.

Розповіді гостей супроводжувалися відеосюжетами.

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...