Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

12 вересня на обласному телеканалі «Миколаїв» відбулася трансляція програми «Чим живе область»

13.09.2013
Відділ звернень громадян, зв′язків з громадськістю та ЗМІ

12 вересня на обласному телеканалі «Миколаїв» відбулася трансляція програми «Чим живе область», в якій гості в студії розповіли про місто Южноукраїнськ.

До студії були запрошені: Южноукраїнський міський голова Квасневський Євген Анатолійович, директор комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Гульман Зінаїда Сергіївна, заступник начальника з медичної частини Державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина № 2 Міністерства охорони здоров'я України» Шекерська Віра Леонідівна.

Міський голова Є.Квасневський коротко підвів підсумки однорічного перебування на посаді; розповів про використання коштів цільової державної субвенції та  стан залучення інвестицій в місто. Під час передачі піднімалися питання реалізації завдань та соціальних ініціатив Президента України щодо залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризації здорового способу життя; як влада підтримує розвиток спорту; які плани на майбутнє щодо розвитку спорту в місті.

Директор комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Гульман Зінаїда Сергіївна розповіла про комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання», його виробничу діяльність, функції житлово-експлуатаційних дільниць, як в місті здійснюється збирання та вивіз твердо-побутових відходів, технічне обслуговування та поточний ремонт ліфтів.

Заступник начальника з медичної частини Державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина № 2 Міністерства охорони здоров'я України» Шекерська Віра Леонідівна розповіла про проблеми забезпеченості медичними кадрами в ДЗ СМСЧ №2, які заходи вживаються щодо покращення ситуації, які використовуються заходи щодо підвищення кваліфікації медичних працівників, проблеми фінансування Державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина № 2 Міністерства охорони здоров'я України» та які плани розвитку закладу на майбутнє. Міський голова розповів про взаємодію влади з медичною галуззю у нашому місті.

Розповіді гостей супроводжувалися відеосюжетами.