Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В місті пройшли урочисті лінійки, присвячені Дню знань
AA

В місті пройшли урочисті лінійки, присвячені Дню знань

 Ось і промайнуло тепле літо. Знову подвір’я закладів освіти  наповнилися веселим дитячим гомоном. Хвилюються першокласники та майбутні випускники, діляться враженнями та обмінюються думками діти після літніх канікул, заклопотані педагоги в передчутті зустрічі із своїми вихованцями, адже їм доведеться вкладати всю душу в те, щоб передати юному поколінню неоціненний скарб, який допоможе кожному учневі стати успішною людиною, гідним громадянином своєї держави. І звичайно, поспішають до школи батьки, для яких повернення дитини в палац знань -  справжнє свято!

Привітати зі святом учнів,  педагогів та батьківську громадськість завітали представники ОДА, міський голова та його заступники, депутати, представники ВП ЮУ АЕС. З теплими словами, побажаннями успіхів і нових здобутків на ниві знань вони звернулися до присутніх. Свято наповнене було не лише привітаннями та дитячими усмішками, а й приємними новинами про виконані роботи капітальних ремонтів у закладах освіти та відкриттям спортивних майданчиків. Таке покращення свідчить про успішну роботу міської влади разом із освітянами, яка базується на виконанні ініціатив Президента України Віктора Януковича.

Урочистості продовжувалися виступами як школярів, так і запрошених колективів міста. Майорив різнобарв’ям квітів шкільний двір. Перший дзвоник і ось дано старт новому 2013  - 2014 навчальному  року.  Від щирого серця вітаємо всіх із святом знань, нехай зерна науки дадуть добрі сходи  і зростуть у дитячих душах урожаєм мудрості й натхнення.

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...