Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

В місті пройшли урочисті лінійки, присвячені Дню знань

02.09.2013
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

 Ось і промайнуло тепле літо. Знову подвір’я закладів освіти  наповнилися веселим дитячим гомоном. Хвилюються першокласники та майбутні випускники, діляться враженнями та обмінюються думками діти після літніх канікул, заклопотані педагоги в передчутті зустрічі із своїми вихованцями, адже їм доведеться вкладати всю душу в те, щоб передати юному поколінню неоціненний скарб, який допоможе кожному учневі стати успішною людиною, гідним громадянином своєї держави. І звичайно, поспішають до школи батьки, для яких повернення дитини в палац знань -  справжнє свято!

Привітати зі святом учнів,  педагогів та батьківську громадськість завітали представники ОДА, міський голова та його заступники, депутати, представники ВП ЮУ АЕС. З теплими словами, побажаннями успіхів і нових здобутків на ниві знань вони звернулися до присутніх. Свято наповнене було не лише привітаннями та дитячими усмішками, а й приємними новинами про виконані роботи капітальних ремонтів у закладах освіти та відкриттям спортивних майданчиків. Таке покращення свідчить про успішну роботу міської влади разом із освітянами, яка базується на виконанні ініціатив Президента України Віктора Януковича.

Урочистості продовжувалися виступами як школярів, так і запрошених колективів міста. Майорив різнобарв’ям квітів шкільний двір. Перший дзвоник і ось дано старт новому 2013  - 2014 навчальному  року.  Від щирого серця вітаємо всіх із святом знань, нехай зерна науки дадуть добрі сходи  і зростуть у дитячих душах урожаєм мудрості й натхнення.