Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 40 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася 40 сесія Южноукраїнської міської ради

 29 серпня у великій залі  засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулася 40 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Євгена Квасневського. В засіданні взяли участь 25 депутатів Южноукраїнської міської ради, секретар міської ради Галина Поліканіна, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Судаков, керуючий справами Юрій Телятник, керівники виконавчих органів державної влади, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, засоби масової інформації.

Начальник Южноукраїнського  МВ УМВС України в Миколаївській області Олег Коршун доповів депутатам міської ради  про стан злочинності в місті Южноукраїнську за 8 місяців 2013 року.

Депутатами міської ради заслухано звіт про виконання Програми соціально – економічного розвитку міста Южноукраїнська на 2013-2015 роки та  міської комплексної Програми «Турбота» на 2013-2017 роки за 6 місяців 2013 року.

З метою популяризації футболу серед школярів,  молоді, ветеранів спорту,  досягнення високих спортивних результатів, підвищення інвестиційної привабливості міста  Южноукраїнська   міська рада затвердила   комплексну програму розвитку футболу в місті Южноукраїнську на 2013 -2016 роки.

Внесено зміни до бюджету міста Южноукраїнська на 2013 рік, затверджено ліміти використання води та водовідведення стічних вод абонентами відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного підприємства Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» та внесено ряд змін до раніше прийнятих рішень.

Прийнято декілька рішень  про розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та з питань врегулювання земельних відносин в місті.

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...