Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася 40 сесія Южноукраїнської міської ради

29.08.2013
Відділ забезпечення депутатської діяльності

 29 серпня у великій залі  засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулася 40 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Євгена Квасневського. В засіданні взяли участь 25 депутатів Южноукраїнської міської ради, секретар міської ради Галина Поліканіна, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Судаков, керуючий справами Юрій Телятник, керівники виконавчих органів державної влади, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, засоби масової інформації.

Начальник Южноукраїнського  МВ УМВС України в Миколаївській області Олег Коршун доповів депутатам міської ради  про стан злочинності в місті Южноукраїнську за 8 місяців 2013 року.

Депутатами міської ради заслухано звіт про виконання Програми соціально – економічного розвитку міста Южноукраїнська на 2013-2015 роки та  міської комплексної Програми «Турбота» на 2013-2017 роки за 6 місяців 2013 року.

З метою популяризації футболу серед школярів,  молоді, ветеранів спорту,  досягнення високих спортивних результатів, підвищення інвестиційної привабливості міста  Южноукраїнська   міська рада затвердила   комплексну програму розвитку футболу в місті Южноукраїнську на 2013 -2016 роки.

Внесено зміни до бюджету міста Южноукраїнська на 2013 рік, затверджено ліміти використання води та водовідведення стічних вод абонентами відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного підприємства Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» та внесено ряд змін до раніше прийнятих рішень.

Прийнято декілька рішень  про розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та з питань врегулювання земельних відносин в місті.