Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулись «гарячі лінії» за участю керівництва управління капітального будівництва ОДА
AA

Відбулись «гарячі лінії» за участю керівництва управління капітального будівництва ОДА

 30 липня на телеканалі «Миколаїв» та на обласному радіоканалі «Бузька хвиля» відбулись виступи керівництва управління капітального будівництва облдержадміністрації на тему: «Виконання у регіонах завдань Президента України щодо розвитку будівельної галузі».

 
В прямому ефірі на телебаченні Лілія Машкова розповіла про роботу управління, яка насамперед направлена на виконання Програми економічних реформ на 2010-2014 рр. «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».
 
Вона зауважила, що в своїй роботі управління цілеспрямовано реалізує всі ініціативи Президента України, які сприяють вирішенню соціальних та економічних проблем.
 
З 2010 по 2013 рр. управлінням капітального будівництва проведено будівельні роботи та введено в експлуатацію безліч об’єктів, які забезпечили понад 2000 сучасних учнівських місць у загальноосвітніх школах області, 284 місця у дошкільних навчальних закладах. Зокрема, реконструйовано дитячий садок в м.Очакові, у с.Новопетрівка Новоодеського району. Проведено реконструкцію загальноосвітніх шкіл у смт Березнегувате, смт Веселинівка, у с.Яструбинове Вознесенського району, у смт Братське, смт Доманівка.
 
Побудовано загальноосвітні школи у с.Богданівка Доманівського району, у м.Баштанка, у с.Трихати Миколаївського району, смт Казанка, школу-інтернат у м.Вознесенськ.
 
У 2010 р. реконструйовано 638 глядацьких місць закладів культури.
 
Також, Лілія Пилипівна розповіла про реалізацію Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлювальних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010-2015 рр. та національного проекту «Якісна вода».
 
В програмі «гаряча лінія» на обласному радіоканалі «Бузька хвиля» Сергій Черняєв детально зупинився на питанні щодо реалізації ініціатив Президента України «Діти - майбутнє України» та реалізації нових масштабних проектів: створення спортивного містечка, створення Миколаївського обласного перинатального центру, створення єдиного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, створення філармонії та багато іншого.
 
 
Ще одне важливе питання, яке було розглянуто - це газифікація населених пунктів. В прямому ефірі до Сергія Миколайовича звернулися жителі села Солончаки Очаківського району з питанням щодо газифікації їх села. Сергій Миколайович відповів що за результатами робочої поїздки до Миколаївської області Президент України надав доручення щодо завершення будівництва підвідних газопроводів до 9 населених пунктів області, а саме Арбузинського, Веселинівського, Вознесенського, Жовтневого, Казанківського, Миколаївського, Очаківського, Первомайського та Снігурівського районів.
 
Наприкінці радіопередачі Сергій Миколайович привітав слухачів з наступаючим Днем будівельника.
 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...