Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулись «гарячі лінії» за участю керівництва управління капітального будівництва ОДА

05.08.2013
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Миколаївської ОДА

 30 липня на телеканалі «Миколаїв» та на обласному радіоканалі «Бузька хвиля» відбулись виступи керівництва управління капітального будівництва облдержадміністрації на тему: «Виконання у регіонах завдань Президента України щодо розвитку будівельної галузі».

 
В прямому ефірі на телебаченні Лілія Машкова розповіла про роботу управління, яка насамперед направлена на виконання Програми економічних реформ на 2010-2014 рр. «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».
 
Вона зауважила, що в своїй роботі управління цілеспрямовано реалізує всі ініціативи Президента України, які сприяють вирішенню соціальних та економічних проблем.
 
З 2010 по 2013 рр. управлінням капітального будівництва проведено будівельні роботи та введено в експлуатацію безліч об’єктів, які забезпечили понад 2000 сучасних учнівських місць у загальноосвітніх школах області, 284 місця у дошкільних навчальних закладах. Зокрема, реконструйовано дитячий садок в м.Очакові, у с.Новопетрівка Новоодеського району. Проведено реконструкцію загальноосвітніх шкіл у смт Березнегувате, смт Веселинівка, у с.Яструбинове Вознесенського району, у смт Братське, смт Доманівка.
 
Побудовано загальноосвітні школи у с.Богданівка Доманівського району, у м.Баштанка, у с.Трихати Миколаївського району, смт Казанка, школу-інтернат у м.Вознесенськ.
 
У 2010 р. реконструйовано 638 глядацьких місць закладів культури.
 
Також, Лілія Пилипівна розповіла про реалізацію Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлювальних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010-2015 рр. та національного проекту «Якісна вода».
 
В програмі «гаряча лінія» на обласному радіоканалі «Бузька хвиля» Сергій Черняєв детально зупинився на питанні щодо реалізації ініціатив Президента України «Діти - майбутнє України» та реалізації нових масштабних проектів: створення спортивного містечка, створення Миколаївського обласного перинатального центру, створення єдиного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, створення філармонії та багато іншого.
 
 
Ще одне важливе питання, яке було розглянуто - це газифікація населених пунктів. В прямому ефірі до Сергія Миколайовича звернулися жителі села Солончаки Очаківського району з питанням щодо газифікації їх села. Сергій Миколайович відповів що за результатами робочої поїздки до Миколаївської області Президент України надав доручення щодо завершення будівництва підвідних газопроводів до 9 населених пунктів області, а саме Арбузинського, Веселинівського, Вознесенського, Жовтневого, Казанківського, Миколаївського, Очаківського, Первомайського та Снігурівського районів.
 
Наприкінці радіопередачі Сергій Миколайович привітав слухачів з наступаючим Днем будівельника.