Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В пологовому відділенні ДЗ СМСЧ № 2 з’явилось довгоочікуване обладнання – СІПАП
AA

В пологовому відділенні ДЗ СМСЧ № 2 з’явилось довгоочікуване обладнання – СІПАП

 В пологовому відділенні ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України» з’явилось довгоочікуване обладнання – СІПАП. Це пристрій, який стимулює дихання у новонароджених. СІПАП – унікальний апарат, так як замінює практично все: і кисневу терапію, і штучну вентиляцію легень. Застосування даної апаратури необхідне не лише для дітей з екстремально низькою масою тіла (менше 1 кг), але і малюкам, які народились з гіпоксичним ураженням нервової системи і порушенням функції дихання.

Пристрій підключили декілька тижнів тому, а 18.07.2013 р. Мітін В.О. – директор американської компанії-постачальника провів тренінг з персоналом, приділивши велику увагу безпосередньо персоналу, який надає допомогу новонародженим.

На виконання та реалізацію соціальних ініціатив Президента України, завдяки підтримці міського голови Квасневського Є.А, депутатського корпусу, начальника ДЗ «СМСЧ № 2» Стахорської О.В, маючи таку унікальну апаратуру, наша медсанчастина підіймається на сходинку вище в рамках надання невідкладної допомоги новонародженим.

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...