Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 01 - 07 липня 2013 року
AA

Підсумки тижня: 01 - 07 липня 2013 року

 Управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради:

Виконано поточний ремонт пішохідної доріжки в сквері №2 фігурною тротуарною плиткою загальною площею 487 кв. м. Розпочалися роботи по виконанню поточного ремонту (кухні, санвузли, центральне та праве крило) гуртожитку № 1 за адресою вул. Дружби Народів, 8. 4 липня 2013 року було проведено конкурс по залученню суб’єктів господарювання усіх форм власності до реконструкції гуртожитку № 6 під житло за адресою вул. Комсомольська, 3 м. Южноукраїнськ, що знаходиться в комунальній власності територіальної громади міста Южноукраїнська на пайових засадах. Переможець конкурсу – приватне підприємство «Сервіспівденбуд». Враховуючи чисельні звернення громадян, з метою врегулювання питання здійснення пасажирських перевезень на міське кладовище, міський пляж, профілакторій, у міській газеті «Контакт» № 39 (2036) від 15.05.2013 року було опубліковано оголошення про проведення конкурсу на перевезення пасажирів за вищезазначеними маршрутами, який мав відбутися 01.07.2013 року. Але жодної пропозиції від автомобільних перевізників щодо участі у конкурсі не надходило.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі  житлових будинків – 328 м2 на житлових будинках за адресами: б-р Курчатова,4; вул. Комсомольська,3; вул. Енергобудівників,13; вул. Дружби Народів,14;16;24. Поточний ремонт цементним розчином цоколю, приямків – 16 м2, вимощення – 33 м2, примикання вимощення до цоколю – 82 м.п. житлового будинку за адресою б-р Цвіточний,13А. За кошти бюджету силами КП «ЖЕО» розпочато виконання капітального ремонту 5-ти одиниць ліфтів за адресами: пр. Комуністичний,5 п.4;  пр. Леніна,6 п.1; вул. Миру,12 п.6; вул. Миру,10 п.4; пр. Леніна,31 п.3. Поточний ремонт 1-го ліфта за адресою вул. Набережна Енергетиків,47 п.1 (вантажопасажирський) Технічне  обслуговування – 23 ліфта. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 15 житлових будинків. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 25 ж/будинків; усунення засмічень каналізаційних мереж – 103 одиниці; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 54 одиниці, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання – 6 ж/будинків (пр. Леніна, 14; вул. Дружби Народів, 31; вул. Набережна Енергетиків, 27; вул. Миру, 4; пр. Комуністичний, 8; б-р Цвіточний, 16); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 292 стояки. Виконано ремонт лавок - 7 одиниць на прибудинкових територіях за адресами:  пр. Леніна, 6 і вул. Дружби Народів, 20.

 

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

Виконуються роботи по вводу в експлуатації приладів обліку вимірювання витрат теплової енергії на магістральних трубопроводах АЕС-місто;

З метою підготовки до опалювального періоду виконаний  поточний ремонт мережних насосів на ТРП-4а, 8, проводиться ремонт електродвигунів на насосах НГВ ТРП-6, виконана заміна напірної запірної арматури на фекальному насосі ФН-3 на КНС-2.

Виконана заміна сталевого трубопроводу на поліетиленовий по вул.. Леніна – пр. Комуністичний.

Відбулося усунення 14 засорів на каналізаційних мереж ;

Ведуться роботи з благоустрою міста після виконання ремонтних робот;

23.06.2013р. відбувся порив трубопроводу хвп в полу прохідному каналі ТРП-6, проводилось відключення ж/б по вул.. Дружби народів 31а, 31б (з 23-00 23.06. до 12-00 24.06.2013)

02.07.2013р відбулось відключення  5-го мкр по гвп, вул.. Єнергобудівників,7, вул.. Наберіжна енергетиків,49 (ремонт трубопроводу хвп з 9-00 до 17-00);

03.07.2013р. відбулося відключення ж.б. 17 вул.. Енергобудівників по хвп (ремонт трубопроводу  хвп з 8-00 до 13-00);

04.07.2013р. відбулося відключення ТРП-7 і 4-го кварталу по  гвп (ремонт трубопроводу гвп, заміна запірної арматури на ТРП-7  з 8-00 до 17-00);

05.07.2013р. відбулося відключення ТРП-5 та 5-го мкр по гвп (ремонт та заміна запірної арматури на магістральному мережному трубопроводі з 8-00 до 20-00);

Проводиться робота по заміні кришок люка на ВК, ТК, КК , придбаних за кошти міського бюджету.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Зроблено повний викіс трави: б-р. Курчатова, б-р. Шкільний, б-р. Шевченко, вул. Енергобудівників. Продовження викосу трави: вул. Набережна Енергетиків, 12 вулиця (по узбіччю траси). Проведена заміна контейнеру по вул. Паркова. Проведена зачистка зливової каналізації школи №6. Встановлені 2 таблички на фонтані.

Підріз та видалення бур’янів уздовж бордюрів і пішохідних переходів (паркова зона «Олімп», вул. Паркова, вул. Дружби Народів, вул. Набережна Енергетиків, б-р. Шевченко, вул. Енергобудівників, вул. Комсомольська).

Прополка з розпушуванням (пр. Леніна, б-р. Цвіточний) -1254 м2; обріз крон дерев (вул. Дружби Народів) – 1шт; вантаження (2 причепа) та збір гілок дерев (вул. Дружби Народів) – 756м2; стрижка живоплоту (Паркова зона «Олімп», пр. Леніна) – 750м.п.

Обхід, огляд опор освітлення на предмет непрацюючих ламп; заміна непрацюючих ламп (меморіальний комплекс та світлофор) – 5 шт; заміна фотореле на МЭЗ.

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради:

Підготовка щомісячних, квартальних та піврічних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Надання методичної допомоги 3 об'єктам міста з питань цивільного захисту. Робота по виконанню плану заходів по усуненню недоліків. Проведено оперативну нараду щодо ліквідації стихійної торгівлі в м.Южноукраїнськ.  В межах компетенції управління забезпечення заходів техногенно-екологічної безпеки та недопущення надзвичайних ситуацій при проведенні масових заходів у період святкових та вихідних днів 28-30 червня 2013 року. Викладено на офіційний сайт 2 штормових попередження. Проведено виступ у програмі «Новини Южноукраїнська» з питань безпеки громадян під час відпочинку на водних об’єктах міста.

На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 9 громадян.

 

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи  відвідано 40 сімей та 33 осіби. За карткою отримувача послуг надано 429 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 225; особам - 204. Під час здійснення соціального супроводження сімей/осіб фахівцями Центру проведена наступна робота:

- підписано договір про реструктуризацію боргу – 1 сім'я;

- поліпшено матеріально-побутові умови – 1 сім'я;

- мінімізовані конфліктні ситуації в сім'ї – 1 сім'я.

30 червня під час проведення святкового концерту, присвяченого Дню молоді, фахівці Центру з метою профілактики соціально небезпечних хвороб та негативних явищ в молодіжному середовищі розповсюджували соціальну-рекламну продукцію щодо формування здорового способу життя у підлітків і молоді.

Управління освіти Южноукраїнської міської ради::

З 01.07.2013 по 31.07.2013 - у вищих навчальних закладах розпочалась вступна компанія.

01.07.2013 - розпочата робота по ремонту літнього басейну ДНЗ №3; у дошкільних навчальних закладах проведено заходи до Дня родини; ведеться  робота щодо підготовки манометрів, які розташовані в навчальних закладах.

З 04.07.2013 по 10.07.2013 - проводиться додаткова сесія ЗНО на базі Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти.

10.06.2013 - Завершується роботи по ремонту медичного блоку дитячого навчального закладу  № 2.

Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту відсутня, проведено1 рейд з легалізації зайнятості населення, перевірено 5 суб’єктів підприємницької діяльності, порушень не виявлено, прийнято 37 заяв для оформлення субсидій, проведено 13 актів обстеження малозабезпечених громадян, 5 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами,  25 осіб проходять оздоровлення у відділенні медико соціальної реабілітації комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська», надано соціально-побутових послуг 117 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».

Відділ земельних відносин та екології Южноукраїнської міської ради::

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян - підготовлено 6 листів; надано консультацій – 18. Підготовлено розпорядження щодо перевірки земельних ділянок на МПЗ – 1. Підготовлено та підписано розпорядження про утворення комісії з проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності в сфері оцінки земель та виконавців робіт із землеустрою та затвердження її складу – 1. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: договір оренди земельної ділянки – 1. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради: підготовлено проекти рішень виконавчого комітету – 1. Перевірка документації , щодо утворення та  розміщення відходів у спеціально відведених для цього місцях - 4 заяви (надано 8 дозволів). Розгляд депутатських звернень - 1 звернення. Підготовка документів щодо реєстрації права власності на земельні ділянки - 5 субєктів.

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради:

За період з 01.07.2013 по 05.07.2013 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 1 034,6 тис.грн., в тому числі до загального фонду 995,9 тис.грн., до спеціального фонду 47,7 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 110,0 тис.грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій перераховано 440,4  тис.грн.

Профінансовано із міського бюджету за зазначений період видатків всього на 1373,5 тис.грн. В тому числі: на 1208,4 тис.грн. виплачено заробітної плати та відпускних. Крім цього профінансовано 165,1 тис.грн. на: відрядження, оплату піротехнічного оформлення до Дня молоді та Дня Конституції, придбання зап.частин та бензину, виконані роботи по обслуговуванню міських доріг у червні 2013 року, проведення експертизи кошторисної документації по улаштуванню світлофора на перехресті пр..Леніна та вул.Енергобудівників; виконані роботи по кап.ремонту ліфтів. Також на 27,5 тис.грн. виплачено субвенції з державного та обласного бюджетів на: компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремій категорії громадян та оплату водопостачання та водовідведення.

До державного бюджету вилучено 201,4 тис.грн.

 

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...