Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Підсумки тижня: 01 - 07 липня 2013 року

08.07.2013
Відділ звернень громадян, зв′язків з громадськістю та засобами масової інформації

 Управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради:

Виконано поточний ремонт пішохідної доріжки в сквері №2 фігурною тротуарною плиткою загальною площею 487 кв. м. Розпочалися роботи по виконанню поточного ремонту (кухні, санвузли, центральне та праве крило) гуртожитку № 1 за адресою вул. Дружби Народів, 8. 4 липня 2013 року було проведено конкурс по залученню суб’єктів господарювання усіх форм власності до реконструкції гуртожитку № 6 під житло за адресою вул. Комсомольська, 3 м. Южноукраїнськ, що знаходиться в комунальній власності територіальної громади міста Южноукраїнська на пайових засадах. Переможець конкурсу – приватне підприємство «Сервіспівденбуд». Враховуючи чисельні звернення громадян, з метою врегулювання питання здійснення пасажирських перевезень на міське кладовище, міський пляж, профілакторій, у міській газеті «Контакт» № 39 (2036) від 15.05.2013 року було опубліковано оголошення про проведення конкурсу на перевезення пасажирів за вищезазначеними маршрутами, який мав відбутися 01.07.2013 року. Але жодної пропозиції від автомобільних перевізників щодо участі у конкурсі не надходило.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі  житлових будинків – 328 м2 на житлових будинках за адресами: б-р Курчатова,4; вул. Комсомольська,3; вул. Енергобудівників,13; вул. Дружби Народів,14;16;24. Поточний ремонт цементним розчином цоколю, приямків – 16 м2, вимощення – 33 м2, примикання вимощення до цоколю – 82 м.п. житлового будинку за адресою б-р Цвіточний,13А. За кошти бюджету силами КП «ЖЕО» розпочато виконання капітального ремонту 5-ти одиниць ліфтів за адресами: пр. Комуністичний,5 п.4;  пр. Леніна,6 п.1; вул. Миру,12 п.6; вул. Миру,10 п.4; пр. Леніна,31 п.3. Поточний ремонт 1-го ліфта за адресою вул. Набережна Енергетиків,47 п.1 (вантажопасажирський) Технічне  обслуговування – 23 ліфта. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 15 житлових будинків. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 25 ж/будинків; усунення засмічень каналізаційних мереж – 103 одиниці; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 54 одиниці, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання – 6 ж/будинків (пр. Леніна, 14; вул. Дружби Народів, 31; вул. Набережна Енергетиків, 27; вул. Миру, 4; пр. Комуністичний, 8; б-р Цвіточний, 16); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 292 стояки. Виконано ремонт лавок - 7 одиниць на прибудинкових територіях за адресами:  пр. Леніна, 6 і вул. Дружби Народів, 20.

 

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

Виконуються роботи по вводу в експлуатації приладів обліку вимірювання витрат теплової енергії на магістральних трубопроводах АЕС-місто;

З метою підготовки до опалювального періоду виконаний  поточний ремонт мережних насосів на ТРП-4а, 8, проводиться ремонт електродвигунів на насосах НГВ ТРП-6, виконана заміна напірної запірної арматури на фекальному насосі ФН-3 на КНС-2.

Виконана заміна сталевого трубопроводу на поліетиленовий по вул.. Леніна – пр. Комуністичний.

Відбулося усунення 14 засорів на каналізаційних мереж ;

Ведуться роботи з благоустрою міста після виконання ремонтних робот;

23.06.2013р. відбувся порив трубопроводу хвп в полу прохідному каналі ТРП-6, проводилось відключення ж/б по вул.. Дружби народів 31а, 31б (з 23-00 23.06. до 12-00 24.06.2013)

02.07.2013р відбулось відключення  5-го мкр по гвп, вул.. Єнергобудівників,7, вул.. Наберіжна енергетиків,49 (ремонт трубопроводу хвп з 9-00 до 17-00);

03.07.2013р. відбулося відключення ж.б. 17 вул.. Енергобудівників по хвп (ремонт трубопроводу  хвп з 8-00 до 13-00);

04.07.2013р. відбулося відключення ТРП-7 і 4-го кварталу по  гвп (ремонт трубопроводу гвп, заміна запірної арматури на ТРП-7  з 8-00 до 17-00);

05.07.2013р. відбулося відключення ТРП-5 та 5-го мкр по гвп (ремонт та заміна запірної арматури на магістральному мережному трубопроводі з 8-00 до 20-00);

Проводиться робота по заміні кришок люка на ВК, ТК, КК , придбаних за кошти міського бюджету.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Зроблено повний викіс трави: б-р. Курчатова, б-р. Шкільний, б-р. Шевченко, вул. Енергобудівників. Продовження викосу трави: вул. Набережна Енергетиків, 12 вулиця (по узбіччю траси). Проведена заміна контейнеру по вул. Паркова. Проведена зачистка зливової каналізації школи №6. Встановлені 2 таблички на фонтані.

Підріз та видалення бур’янів уздовж бордюрів і пішохідних переходів (паркова зона «Олімп», вул. Паркова, вул. Дружби Народів, вул. Набережна Енергетиків, б-р. Шевченко, вул. Енергобудівників, вул. Комсомольська).

Прополка з розпушуванням (пр. Леніна, б-р. Цвіточний) -1254 м2; обріз крон дерев (вул. Дружби Народів) – 1шт; вантаження (2 причепа) та збір гілок дерев (вул. Дружби Народів) – 756м2; стрижка живоплоту (Паркова зона «Олімп», пр. Леніна) – 750м.п.

Обхід, огляд опор освітлення на предмет непрацюючих ламп; заміна непрацюючих ламп (меморіальний комплекс та світлофор) – 5 шт; заміна фотореле на МЭЗ.

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради:

Підготовка щомісячних, квартальних та піврічних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Надання методичної допомоги 3 об'єктам міста з питань цивільного захисту. Робота по виконанню плану заходів по усуненню недоліків. Проведено оперативну нараду щодо ліквідації стихійної торгівлі в м.Южноукраїнськ.  В межах компетенції управління забезпечення заходів техногенно-екологічної безпеки та недопущення надзвичайних ситуацій при проведенні масових заходів у період святкових та вихідних днів 28-30 червня 2013 року. Викладено на офіційний сайт 2 штормових попередження. Проведено виступ у програмі «Новини Южноукраїнська» з питань безпеки громадян під час відпочинку на водних об’єктах міста.

На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 9 громадян.

 

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи  відвідано 40 сімей та 33 осіби. За карткою отримувача послуг надано 429 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 225; особам - 204. Під час здійснення соціального супроводження сімей/осіб фахівцями Центру проведена наступна робота:

- підписано договір про реструктуризацію боргу – 1 сім'я;

- поліпшено матеріально-побутові умови – 1 сім'я;

- мінімізовані конфліктні ситуації в сім'ї – 1 сім'я.

30 червня під час проведення святкового концерту, присвяченого Дню молоді, фахівці Центру з метою профілактики соціально небезпечних хвороб та негативних явищ в молодіжному середовищі розповсюджували соціальну-рекламну продукцію щодо формування здорового способу життя у підлітків і молоді.

Управління освіти Южноукраїнської міської ради::

З 01.07.2013 по 31.07.2013 - у вищих навчальних закладах розпочалась вступна компанія.

01.07.2013 - розпочата робота по ремонту літнього басейну ДНЗ №3; у дошкільних навчальних закладах проведено заходи до Дня родини; ведеться  робота щодо підготовки манометрів, які розташовані в навчальних закладах.

З 04.07.2013 по 10.07.2013 - проводиться додаткова сесія ЗНО на базі Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти.

10.06.2013 - Завершується роботи по ремонту медичного блоку дитячого навчального закладу  № 2.

Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту відсутня, проведено1 рейд з легалізації зайнятості населення, перевірено 5 суб’єктів підприємницької діяльності, порушень не виявлено, прийнято 37 заяв для оформлення субсидій, проведено 13 актів обстеження малозабезпечених громадян, 5 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами,  25 осіб проходять оздоровлення у відділенні медико соціальної реабілітації комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська», надано соціально-побутових послуг 117 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».

Відділ земельних відносин та екології Южноукраїнської міської ради::

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян - підготовлено 6 листів; надано консультацій – 18. Підготовлено розпорядження щодо перевірки земельних ділянок на МПЗ – 1. Підготовлено та підписано розпорядження про утворення комісії з проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності в сфері оцінки земель та виконавців робіт із землеустрою та затвердження її складу – 1. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: договір оренди земельної ділянки – 1. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради: підготовлено проекти рішень виконавчого комітету – 1. Перевірка документації , щодо утворення та  розміщення відходів у спеціально відведених для цього місцях - 4 заяви (надано 8 дозволів). Розгляд депутатських звернень - 1 звернення. Підготовка документів щодо реєстрації права власності на земельні ділянки - 5 субєктів.

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради:

За період з 01.07.2013 по 05.07.2013 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 1 034,6 тис.грн., в тому числі до загального фонду 995,9 тис.грн., до спеціального фонду 47,7 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 110,0 тис.грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій перераховано 440,4  тис.грн.

Профінансовано із міського бюджету за зазначений період видатків всього на 1373,5 тис.грн. В тому числі: на 1208,4 тис.грн. виплачено заробітної плати та відпускних. Крім цього профінансовано 165,1 тис.грн. на: відрядження, оплату піротехнічного оформлення до Дня молоді та Дня Конституції, придбання зап.частин та бензину, виконані роботи по обслуговуванню міських доріг у червні 2013 року, проведення експертизи кошторисної документації по улаштуванню світлофора на перехресті пр..Леніна та вул.Енергобудівників; виконані роботи по кап.ремонту ліфтів. Також на 27,5 тис.грн. виплачено субвенції з державного та обласного бюджетів на: компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремій категорії громадян та оплату водопостачання та водовідведення.

До державного бюджету вилучено 201,4 тис.грн.

 

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.