Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Офіційні видання Міністерства юстиції України
AA

Офіційні видання Міністерства юстиції України

На виконання Указу Президента України від 22 січня 1996 року № 73/96 "Про видання збірників актів законодавства України", та з метою вдосконалення системи обліку і підтримання в контрольному стані нормативно-правових актів, Міністерством юстиції України забезпечено випуск періодичних видань, які покращать роботу юрисконсультів підприємств, установ та організацій всіх форм власності.

До правових періодичних видань Міністерства юстиції України належать:

  • офіційне видання «Офіційний вісник України»;
  • наукове фахове видання «Бюлетень Міністерства юстиції України»;
  • багатотомне офіційне видання «Систематичне зібрання чинного законодавства України»;
  • офіційне періодичне видання «Кодекси України».

Оскільки у даних виданнях систематизовано акти Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України, Конституційного Суду України, а також Національного банку України, міністерств, інших центральних органів виконавчої влади України, що зареєстровані в Міністерстві юстиції України, та міжнародні договори України, ці видання забезпечать повноту та змістовне наповнення банку даних правової інформації, дозволять проводити інформаційно-правову роботу на більш якісному рівні. Забезпечення підприємств, установ, організацій, державних органів вказаними виданнями є важливою умовою успішного виконання покладених на них завдань. 

ОФІЦІЙНЕ ВИДАННЯ «СИСТЕМАТИЧНЕ ЗІБРАННЯ ЧИННОГО ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ»

Систематичне зібрання чинного законодавства України" - багатотомне офіційне систематизоване за предметною ознакою видання в теках із роз’ємними замками з підтримкою текстів нормативно-правових актів у контрольному стані.

"Систематичне зібрання чинного законодавства України" – єдине в державі офіційне видання такого формату.

У Зібранні публікуються чинні акти Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України, Конституційного Суду України, а також Національного банку України, міністерств, інших центральних органів виконавчої влади України, що зареєстровані в Міністерстві юстиції України.

У виданні публікуються нормативно-правові акти, які видані з часу прийняття Верховною Радою Української РСР Декларації про державний суверенітет України (16 липня 1990 року).

Головною особливістю цього видання є систематизація актів та окремих норм за предметною ознакою.

"Систематичне зібрання чинного законодавства України" виходить щомісячно у спеціальних теках з роз’ємними замками. Забезпечується постійна підтримка текстів актів у контрольному стані. З кожним черговим томом виходить комплект змін до актів, опублікованих у попередніх томах. Також Зібрання доповнюється новими нормативними актами.

Передплатний індекс – 01379 (у друкованій формі з підтримкою актів законодавства у контрольному стані)

ОФІЦІЙНЕ ВИДАННЯ «ОФІЦІЙНИЙ ВІСНИК УКРАЇНИ»

На сторінках журналу висвітлюються актуальні питання правової політики держави та процесів державотворення, діяльності органів державної влади, в тому числі, Міністерства юстиції України, судів, нотаріату та адвокатури, а також практика застосування законодавства та результати дослідження правової науки.

Офіційний вісник України включає в себе всі повні тексти поточного законодавства України, що зареєстровані в Міністерстві юстиції України.

Передплатні індекси: 40433 – паперовий журнал

01546 – у теках із роз’ємними замками з підтримкою текстів актів у контрольному стані

48345 – електронний варіант

ОФІЦІЙНЕ ВИДАННЯ «БЮЛЕТЕНЬ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ»

Журнал «Бюлетень Міністерства юстиції України» – офіційне загальнодержавне періодичне юридичне науково-практичне видання, засновником якого є Міністерство юстиції України. Бюлетень включено до переліку наукових фахових видань Постановою Вищої атестаційної комісії України від 11.06.2003 № 1-06/7.

На сторінках журналу висвітлюються актуальні питання правової політики держави та процесів державотворення, діяльності органів державної влади, у тому числі Міністерства юстиції України, судів, нотаріату та адвокатури, а також практика застосування законодавства та результати дослідження правової науки.

Передплатний індекс - 22670


ОФІЦІЙНЕ ВИДАННЯ «КОДЕКСИ УКРАЇНИ»

У виданні публікуються чинні кодекси України.

Видання виходить щомісячно у спеціальних теках із роз’ємними замками. Забезпечується постійна підтримка текстів кодексів у контрольному стані. У разі внесення до кодексів змін виходить відповідний комплект змін до кодексів, опублікованих у попередніх томах.

Зазначене видання буде корисним у роботі центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, судів, правоохоронних органів, працівників юридичних служб, органів та установ юстиції, підприємств, установ та організацій, учених-правознавців, усіх, хто цікавиться питаннями права.

Передплатний індекс: 74252 (у друкованій формі з підтримкою актів у контрольному стані)

21993 - у вигляді книг без змін  

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...