Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Офіційні видання Міністерства юстиції України

04.07.2013
Южноукраїнське міське управління юстиції

На виконання Указу Президента України від 22 січня 1996 року № 73/96 "Про видання збірників актів законодавства України", та з метою вдосконалення системи обліку і підтримання в контрольному стані нормативно-правових актів, Міністерством юстиції України забезпечено випуск періодичних видань, які покращать роботу юрисконсультів підприємств, установ та організацій всіх форм власності.

До правових періодичних видань Міністерства юстиції України належать:

  • офіційне видання «Офіційний вісник України»;
  • наукове фахове видання «Бюлетень Міністерства юстиції України»;
  • багатотомне офіційне видання «Систематичне зібрання чинного законодавства України»;
  • офіційне періодичне видання «Кодекси України».

Оскільки у даних виданнях систематизовано акти Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України, Конституційного Суду України, а також Національного банку України, міністерств, інших центральних органів виконавчої влади України, що зареєстровані в Міністерстві юстиції України, та міжнародні договори України, ці видання забезпечать повноту та змістовне наповнення банку даних правової інформації, дозволять проводити інформаційно-правову роботу на більш якісному рівні. Забезпечення підприємств, установ, організацій, державних органів вказаними виданнями є важливою умовою успішного виконання покладених на них завдань. 

ОФІЦІЙНЕ ВИДАННЯ «СИСТЕМАТИЧНЕ ЗІБРАННЯ ЧИННОГО ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ»

Систематичне зібрання чинного законодавства України" - багатотомне офіційне систематизоване за предметною ознакою видання в теках із роз’ємними замками з підтримкою текстів нормативно-правових актів у контрольному стані.

"Систематичне зібрання чинного законодавства України" – єдине в державі офіційне видання такого формату.

У Зібранні публікуються чинні акти Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України, Конституційного Суду України, а також Національного банку України, міністерств, інших центральних органів виконавчої влади України, що зареєстровані в Міністерстві юстиції України.

У виданні публікуються нормативно-правові акти, які видані з часу прийняття Верховною Радою Української РСР Декларації про державний суверенітет України (16 липня 1990 року).

Головною особливістю цього видання є систематизація актів та окремих норм за предметною ознакою.

"Систематичне зібрання чинного законодавства України" виходить щомісячно у спеціальних теках з роз’ємними замками. Забезпечується постійна підтримка текстів актів у контрольному стані. З кожним черговим томом виходить комплект змін до актів, опублікованих у попередніх томах. Також Зібрання доповнюється новими нормативними актами.

Передплатний індекс – 01379 (у друкованій формі з підтримкою актів законодавства у контрольному стані)

ОФІЦІЙНЕ ВИДАННЯ «ОФІЦІЙНИЙ ВІСНИК УКРАЇНИ»

На сторінках журналу висвітлюються актуальні питання правової політики держави та процесів державотворення, діяльності органів державної влади, в тому числі, Міністерства юстиції України, судів, нотаріату та адвокатури, а також практика застосування законодавства та результати дослідження правової науки.

Офіційний вісник України включає в себе всі повні тексти поточного законодавства України, що зареєстровані в Міністерстві юстиції України.

Передплатні індекси: 40433 – паперовий журнал

01546 – у теках із роз’ємними замками з підтримкою текстів актів у контрольному стані

48345 – електронний варіант

ОФІЦІЙНЕ ВИДАННЯ «БЮЛЕТЕНЬ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ»

Журнал «Бюлетень Міністерства юстиції України» – офіційне загальнодержавне періодичне юридичне науково-практичне видання, засновником якого є Міністерство юстиції України. Бюлетень включено до переліку наукових фахових видань Постановою Вищої атестаційної комісії України від 11.06.2003 № 1-06/7.

На сторінках журналу висвітлюються актуальні питання правової політики держави та процесів державотворення, діяльності органів державної влади, у тому числі Міністерства юстиції України, судів, нотаріату та адвокатури, а також практика застосування законодавства та результати дослідження правової науки.

Передплатний індекс - 22670


ОФІЦІЙНЕ ВИДАННЯ «КОДЕКСИ УКРАЇНИ»

У виданні публікуються чинні кодекси України.

Видання виходить щомісячно у спеціальних теках із роз’ємними замками. Забезпечується постійна підтримка текстів кодексів у контрольному стані. У разі внесення до кодексів змін виходить відповідний комплект змін до кодексів, опублікованих у попередніх томах.

Зазначене видання буде корисним у роботі центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, судів, правоохоронних органів, працівників юридичних служб, органів та установ юстиції, підприємств, установ та організацій, учених-правознавців, усіх, хто цікавиться питаннями права.

Передплатний індекс: 74252 (у друкованій формі з підтримкою актів у контрольному стані)

21993 - у вигляді книг без змін