Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 25-річчя з дня заснування відділення заготівлі і переробки крові ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України»
AA

25-річчя з дня заснування відділення заготівлі і переробки крові ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України»

 21 червня в конференц-залі СМСЧ № 2 відбувся концерт, присвячений святкуванню 25-річчя з дня заснування відділення заготівлі і переробки крові ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України». На концерті були присутні заступник міського голови – Нікітіна Я.О., юрист ЦК Атомпрофспілки ВП «ЮУ АЕС» - Бондаренко Д.А, директор РЦ страхової компанії ТАС – Шмідько Т.Д.

З нагоди свята гості привітали колектив відділення заготівлі і переробки крові СМСЧ № 2 і виразили безмежну вдячність за самовіддану роботу, за чуйні серця, за врятовані життя мешканців нашого міста!

Від міського голови завідуючій відділення заготівлі і переробки крові Староконь Л.В. була вручена почесна грамота та подарунок.

До ювілею підійшли дуже творчо – влаштували урочистий концерт. Насамперед вшановували почесних донорів та тих, хто здає кров з доброї волі в ім’я порятунку життя іншої людини.

Начальник СМСЧ № 2 Ольга Василівна Стахорська привітала всіх з ювілеєм. Вона побажала колегам невичерпних сил і завзяття, творчої наснаги, здоров'я, щастя і любові.

Багато вдячних слів за врятовані життя лунало в адресу донорів нашого міста Сидоренко С.Н, Дмитрович В.М. були вручені посвідчення «Почесний донор України» та нагрудні знаки. Колектив відділення заготівлі і переробки крові, донори СМСЧ № 2 були нагороджені подарунками від спонсора страхової компанії ТАС, від адміністрації СМСЧ № 2 вручені премії.

Святкування пройшло весело, в усмішках глядачів можна було розгледіти тільки позитивні емоції. Справжня відданість колективу підтримує належний рівень медичної допомоги населенню нашого міста.

 

 

 

 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...