Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

25-річчя з дня заснування відділення заготівлі і переробки крові ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України»

26.06.2013
СМСЧ № 2

 21 червня в конференц-залі СМСЧ № 2 відбувся концерт, присвячений святкуванню 25-річчя з дня заснування відділення заготівлі і переробки крові ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України». На концерті були присутні заступник міського голови – Нікітіна Я.О., юрист ЦК Атомпрофспілки ВП «ЮУ АЕС» - Бондаренко Д.А, директор РЦ страхової компанії ТАС – Шмідько Т.Д.

З нагоди свята гості привітали колектив відділення заготівлі і переробки крові СМСЧ № 2 і виразили безмежну вдячність за самовіддану роботу, за чуйні серця, за врятовані життя мешканців нашого міста!

Від міського голови завідуючій відділення заготівлі і переробки крові Староконь Л.В. була вручена почесна грамота та подарунок.

До ювілею підійшли дуже творчо – влаштували урочистий концерт. Насамперед вшановували почесних донорів та тих, хто здає кров з доброї волі в ім’я порятунку життя іншої людини.

Начальник СМСЧ № 2 Ольга Василівна Стахорська привітала всіх з ювілеєм. Вона побажала колегам невичерпних сил і завзяття, творчої наснаги, здоров'я, щастя і любові.

Багато вдячних слів за врятовані життя лунало в адресу донорів нашого міста Сидоренко С.Н, Дмитрович В.М. були вручені посвідчення «Почесний донор України» та нагрудні знаки. Колектив відділення заготівлі і переробки крові, донори СМСЧ № 2 були нагороджені подарунками від спонсора страхової компанії ТАС, від адміністрації СМСЧ № 2 вручені премії.

Святкування пройшло весело, в усмішках глядачів можна було розгледіти тільки позитивні емоції. Справжня відданість колективу підтримує належний рівень медичної допомоги населенню нашого міста.