Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Спортивне свято одного двору
AA

Спортивне свято одного двору

Управління молоді, спорту та культури разом з комунальним закладом «Дитячо-юнацька  спортивна школа» та міською федерацію шахів та шашок (Мітченко Г.Ф.) на виконання соціальних ініціатив Президента України 11 червня 2013 року  було проведено спортивне свято двору за адресою: пр.Леніна, 12. 

Свято передбачало залучення  дітей  різного віку до фізкультурно-оздоровчих та спортивних занять, виявлення талановитої молоді, пропаганда здорового дозвілля. Одночасно у дворі  усі бажаючі  спробували свої сили у піонерболі, настільному тенісі, шашках, на перекладині та бруссях, в обертанні обручу та на скакалках.  Для самих маленьких  було проведено  конкурс загадок спортивної тематики. У дворі панувало дійсно свято: під мелодії кращих дитячих пісень та мелодій  дітки та підлітки, з батьками та бабусями і дідусями виглядали, як одна велика родина! Наймолодшій учасниці не було і року! 

 Без подарунків не залишилось нікого, усі отримали у подарунок спортивний інвентар. Тренерами  було знайдено перспективних юних спортсменів, виявлено молодих юнаків, що займаються достатньо молодим видом спорту - воркаутом! Приємний подарунок  було підготовлено  приватним  акціонерним товариством «Страхова група ТАС», які активно підтримали  організаторів свята, і усім  учасникам  надавали соки, води, сувеніри та 15-відсоткову знижку на усі види страхування!



 

 

 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...