Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Спортивне свято одного двору

13.06.2013
Управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури разом з комунальним закладом «Дитячо-юнацька  спортивна школа» та міською федерацію шахів та шашок (Мітченко Г.Ф.) на виконання соціальних ініціатив Президента України 11 червня 2013 року  було проведено спортивне свято двору за адресою: пр.Леніна, 12. 

Свято передбачало залучення  дітей  різного віку до фізкультурно-оздоровчих та спортивних занять, виявлення талановитої молоді, пропаганда здорового дозвілля. Одночасно у дворі  усі бажаючі  спробували свої сили у піонерболі, настільному тенісі, шашках, на перекладині та бруссях, в обертанні обручу та на скакалках.  Для самих маленьких  було проведено  конкурс загадок спортивної тематики. У дворі панувало дійсно свято: під мелодії кращих дитячих пісень та мелодій  дітки та підлітки, з батьками та бабусями і дідусями виглядали, як одна велика родина! Наймолодшій учасниці не було і року! 

 Без подарунків не залишилось нікого, усі отримали у подарунок спортивний інвентар. Тренерами  було знайдено перспективних юних спортсменів, виявлено молодих юнаків, що займаються достатньо молодим видом спорту - воркаутом! Приємний подарунок  було підготовлено  приватним  акціонерним товариством «Страхова група ТАС», які активно підтримали  організаторів свята, і усім  учасникам  надавали соки, води, сувеніри та 15-відсоткову знижку на усі види страхування!