Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Міністерство доходів і зборів України пропонує нові стандарти обслуговування платників податковою та митною службами
AA

Міністерство доходів і зборів України пропонує нові стандарти обслуговування платників податковою та митною службами

Створюючи Міністерство доходів і зборів, Президент поставив перед Міністерством чітке і зрозуміле завдання - розробити і впровадити найбільш оптимальні для України шляхи для підвищення ефективності адміністрування митних і податкових платежів, щоб виконання зобов'язань щодо сплати податків і зборів було максимально комфортним для бізнесу.

Міністерство спрямовує зусилля на забезпечення простоти і зручності здійснення податкових та митних процедур та на усунення адміністративних бар'єрів для підприємницької діяльності.

У процесі об'єднання буде досягнуто новий ефект - не просто об'єднати два відомства, а досягти підвищення рівня податкового та митного сервісу, орієнтуючись на інтереси та очікування бізнесу та інвесторів.

Проведення реорганізації територіальних органів не погіршить умов обслуговування платників, які, як і раніше, зможуть отримувати якісне податкове супроводження, а також ряд митних послуг в сервісних центрах, які в минулому році були відкриті у всіх регіонах України.

Виконуючим обов’язки начальника Головного управління Міндоходів у Миколаївській області призначено Коломійця Володимира Васильовича (Державний радник податкової служби 3-го рангу). 

 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...