Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Міністерство доходів і зборів України пропонує нові стандарти обслуговування платників податковою та митною службами

13.05.2013
Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю Южноукраїнської ОДПІ

Створюючи Міністерство доходів і зборів, Президент поставив перед Міністерством чітке і зрозуміле завдання - розробити і впровадити найбільш оптимальні для України шляхи для підвищення ефективності адміністрування митних і податкових платежів, щоб виконання зобов'язань щодо сплати податків і зборів було максимально комфортним для бізнесу.

Міністерство спрямовує зусилля на забезпечення простоти і зручності здійснення податкових та митних процедур та на усунення адміністративних бар'єрів для підприємницької діяльності.

У процесі об'єднання буде досягнуто новий ефект - не просто об'єднати два відомства, а досягти підвищення рівня податкового та митного сервісу, орієнтуючись на інтереси та очікування бізнесу та інвесторів.

Проведення реорганізації територіальних органів не погіршить умов обслуговування платників, які, як і раніше, зможуть отримувати якісне податкове супроводження, а також ряд митних послуг в сервісних центрах, які в минулому році були відкриті у всіх регіонах України.

Виконуючим обов’язки начальника Головного управління Міндоходів у Миколаївській області призначено Коломійця Володимира Васильовича (Державний радник податкової служби 3-го рангу).