Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Виконавчі органи за роботою
AA

Виконавчі органи за роботою

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

На території міста Южноукраїнськ проводиться екологічний місячник з 01.04.2013 по 30.04.2013: кількість підприємств, залучених до акції – 39 од., людей, які взяли участь в акції – 1700 осіб, підмітально-прибиральної техніки – 8 од., обсяг використаного спецтехнікою палива – 0,42 т., води для поливу зелених насаджень – 0,03 тис. м³, зібраних побутових відходів на несанкціонованих сміттєзвалищах та змету – 0,016 тис. м³, площа очищених від сміття берегів водойм - 30,0 тис.м2, кількість проведених інспекціями з благоустрою рейдів та перевірок – 12 од.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі житлових будинків – 488 м2, поточний ремонт швів стінових панелей (силами ПП «Кисон») – 294 м.п., за кошти місцевого бюджету силами КП «ЖЕО» продовжується виконання капітального ремонту 6-ти одиниць ліфтів, поточний ремонт 3-х одиниць ліфтів, технічне  обслуговування – 29 ліфтів. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньо будинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків: усунення засмічень каналізаційних мереж – 58 одиниці; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 84 одиниці, усунення повітряних пробок з системи опалення, гарячого водопостачання – 354 стояків; заміна окремих ділянок трубопроводів опалення і гарячого водопостачання, водовідведення – 5 ж/будинків. Виконано ремонт лавок в кількості 10 од. і малих архітектурних форм (МАФ) в кількості 3 од., фарбування 34-х од. лавок, 31 од. урн, 17-ти од. МАФ, виконано оштукатурювання цементним розчином поріжків біля ліфтів житлових будинків.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

На минулому тижні було виконано наступні роботи: обрізка кущів троянд: паркова зона (782 шт.), омолоджування кущів: б-р Курчатова (84 шт.), видалення самосійних дерев: б-р Курчатова (36 шт.), обрізка крон дерев: б-р Курчатова, б-р Квітковий (4 шт.), посадка багаторічних рослин: б-р Квітковий, ул.Др.народов, ул.Наб. енергетиків (41 шт.), розрівнювання скопаної поверхні: вул.Леніна, б-р Квітковий (258 м2), прополка з розпушуванням: вул.Леніна, б-р Квітковий (258 м2), посів насіння: вул.Леніна, б-р Квітковий (858 м2).

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради :

Надано методичну допомогу 3 об'єктам міста з питань цивільного захисту, організовано перевезення призовників на обласний збірний пункт, прийнято участь у рейдовій перевірці дотримання Правил благоустрою та ліквідації стихійної торгівлі, на громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 11 громадян, проведено 9 перевірок осіб, умовно-достроково звільнених за місцем мешкання, опрацьовано 2 звернення громадян.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи  здійснено 10 соціальних інспектувань, відвідано 28 сімей  та 4 особи, під соціальний супровід взято 1 сім'ю, в якій виховується 2 неповнолітніх дітей. Спеціалісти центру прийняли участь у благодійному концерті  в підтримку дітей, що мають тяжкі форми захворювання, який відбувся 13 квітня на музейній площі міста. В рамках  проведення Всеукраїнського місячника Червоного Хреста 17 квітня Центром зібрано та передано речі для найбільш уразливих категорій населення. Фахівцями із соціальної роботи проведено 7 лекцій у загальноосвітніх закладах міста з метою профілактики вчинення злочинів неповнолітніми та ранніх статевих стосунків, охоплено 120 учнів.

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради :

19 квітня відбувся концерт в підтримку Всеукраїнської екологічної акції «Зробимо Україну чистою»  спільно з громадською організацією; 20 квітня прийняли  Участь у всеукраїнській акції «Зробимо Україну чистою» , провели прибирання Регіонально-Ландшавтного парку « Гранітно-степове Побужжя» на території міста Южноукраїнська.

Управління освіти Южноукраїнської міської ради :

Проведено семінари-практикуми вчителів природничих дисциплін, початкових класів по впровадженню нових Державних стандартів. Проведено апробацію тестових завдань ЗНО з історії України та біології, взяли участь 150 випускників 11-х класів. Відбулося свято талантів для дошкільних навчальних закладів. 

Відділ земельних відносин та екології виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради :

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян – 5 листів; взято участь в роботі постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, довкілля, охорони навколишнього середовища; допрацьовано угод про зміну процентної ставки – 50 шт., угод про розірвання договору оренди – 2 шт.(знаходиться на перевірці в юридичній службі); підготовлено проектів рішень сесії – 4 шт.

Відділ архітектури та містобудування виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради:

Розгляд заяв від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 6 листів; прийом громадян начальником відділу – 3 особи; підготовлено 3 проекти рішень до розгляду виконавчим комітетом.

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради:

Вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» прийняли участь у благодійному концерті, з метою збору коштів на допомогу у лікуванні дітей. 15 квітня в місті створена друга прийомна сімя, до якої влаштована дитина, позбавлена батьківського піклування. Проведено суботник, в якому взяли участь працівники та вихованці закладу.

 

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про щотижнево виконану роботу управлінь, служб і відділів та, надалі, публікується щотижнево.

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 06.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 06травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...