Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Виконавчі органи за роботою

22.04.2013
Помічник міського голови з питань зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

На території міста Южноукраїнськ проводиться екологічний місячник з 01.04.2013 по 30.04.2013: кількість підприємств, залучених до акції – 39 од., людей, які взяли участь в акції – 1700 осіб, підмітально-прибиральної техніки – 8 од., обсяг використаного спецтехнікою палива – 0,42 т., води для поливу зелених насаджень – 0,03 тис. м³, зібраних побутових відходів на несанкціонованих сміттєзвалищах та змету – 0,016 тис. м³, площа очищених від сміття берегів водойм - 30,0 тис.м2, кількість проведених інспекціями з благоустрою рейдів та перевірок – 12 од.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі житлових будинків – 488 м2, поточний ремонт швів стінових панелей (силами ПП «Кисон») – 294 м.п., за кошти місцевого бюджету силами КП «ЖЕО» продовжується виконання капітального ремонту 6-ти одиниць ліфтів, поточний ремонт 3-х одиниць ліфтів, технічне  обслуговування – 29 ліфтів. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньо будинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків: усунення засмічень каналізаційних мереж – 58 одиниці; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 84 одиниці, усунення повітряних пробок з системи опалення, гарячого водопостачання – 354 стояків; заміна окремих ділянок трубопроводів опалення і гарячого водопостачання, водовідведення – 5 ж/будинків. Виконано ремонт лавок в кількості 10 од. і малих архітектурних форм (МАФ) в кількості 3 од., фарбування 34-х од. лавок, 31 од. урн, 17-ти од. МАФ, виконано оштукатурювання цементним розчином поріжків біля ліфтів житлових будинків.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

На минулому тижні було виконано наступні роботи: обрізка кущів троянд: паркова зона (782 шт.), омолоджування кущів: б-р Курчатова (84 шт.), видалення самосійних дерев: б-р Курчатова (36 шт.), обрізка крон дерев: б-р Курчатова, б-р Квітковий (4 шт.), посадка багаторічних рослин: б-р Квітковий, ул.Др.народов, ул.Наб. енергетиків (41 шт.), розрівнювання скопаної поверхні: вул.Леніна, б-р Квітковий (258 м2), прополка з розпушуванням: вул.Леніна, б-р Квітковий (258 м2), посів насіння: вул.Леніна, б-р Квітковий (858 м2).

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради :

Надано методичну допомогу 3 об'єктам міста з питань цивільного захисту, організовано перевезення призовників на обласний збірний пункт, прийнято участь у рейдовій перевірці дотримання Правил благоустрою та ліквідації стихійної торгівлі, на громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 11 громадян, проведено 9 перевірок осіб, умовно-достроково звільнених за місцем мешкання, опрацьовано 2 звернення громадян.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи  здійснено 10 соціальних інспектувань, відвідано 28 сімей  та 4 особи, під соціальний супровід взято 1 сім'ю, в якій виховується 2 неповнолітніх дітей. Спеціалісти центру прийняли участь у благодійному концерті  в підтримку дітей, що мають тяжкі форми захворювання, який відбувся 13 квітня на музейній площі міста. В рамках  проведення Всеукраїнського місячника Червоного Хреста 17 квітня Центром зібрано та передано речі для найбільш уразливих категорій населення. Фахівцями із соціальної роботи проведено 7 лекцій у загальноосвітніх закладах міста з метою профілактики вчинення злочинів неповнолітніми та ранніх статевих стосунків, охоплено 120 учнів.

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради :

19 квітня відбувся концерт в підтримку Всеукраїнської екологічної акції «Зробимо Україну чистою»  спільно з громадською організацією; 20 квітня прийняли  Участь у всеукраїнській акції «Зробимо Україну чистою» , провели прибирання Регіонально-Ландшавтного парку « Гранітно-степове Побужжя» на території міста Южноукраїнська.

Управління освіти Южноукраїнської міської ради :

Проведено семінари-практикуми вчителів природничих дисциплін, початкових класів по впровадженню нових Державних стандартів. Проведено апробацію тестових завдань ЗНО з історії України та біології, взяли участь 150 випускників 11-х класів. Відбулося свято талантів для дошкільних навчальних закладів. 

Відділ земельних відносин та екології виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради :

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян – 5 листів; взято участь в роботі постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, довкілля, охорони навколишнього середовища; допрацьовано угод про зміну процентної ставки – 50 шт., угод про розірвання договору оренди – 2 шт.(знаходиться на перевірці в юридичній службі); підготовлено проектів рішень сесії – 4 шт.

Відділ архітектури та містобудування виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради:

Розгляд заяв від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 6 листів; прийом громадян начальником відділу – 3 особи; підготовлено 3 проекти рішень до розгляду виконавчим комітетом.

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради:

Вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» прийняли участь у благодійному концерті, з метою збору коштів на допомогу у лікуванні дітей. 15 квітня в місті створена друга прийомна сімя, до якої влаштована дитина, позбавлена батьківського піклування. Проведено суботник, в якому взяли участь працівники та вихованці закладу.

 

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про щотижнево виконану роботу управлінь, служб і відділів та, надалі, публікується щотижнево.