Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Координаційна громадська рада освіти міста за роботою
AA

Координаційна громадська рада освіти міста за роботою

18 квітня відбулось засідання координаційної громадської ради освіти міста, членами якої є представники батьківської громадськості загальноосвітніх, дошкільних навчальних закладів.

На засідання розглянуто питання організації харчування в закладах освіти у 2013 році, перспективи реалізації бюджету 2013 року в контексті утримання закладів освіти та укріплення їх матеріально – технічної бази, порядок закінчення 2012-2013 навчального року.

Члени громадської ради схвально відгукнулись на впровадження у їдальнях шкіл та гімназії міста безготівкового розрахунку за харчування – банківськими картками «Юніор» ПриватБанку. Таким чином, батьки зможуть контролювати витрати дитини та бути впевненими, що вона повноцінно харчується у шкільній їдальні, адже, батькам про це буде  сповіщено SМS - повідомленням.

Обговорено плани щодо здійснення капітальних ремонтів та реконструкцій у закладах освіти. Адже, заклади з кожним роком «стають старшими» та потребують все більших капіталовкладень.

Батькам повідомлено, що у кінці навчального року планується проведення загальношкільних батьківських зборів у всіх школах та гімназії міста для вирішення ряду нагальних питань. Державна підсумкова атестація у 4, 9, 11 класах та зовнішнє незалежне оцінювання відбудуться у встановлені строки.  Вручення атестатів та свято «Випускник – 2013» планується на 1 червня.

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 06.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 06травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...