Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Координаційна громадська рада освіти міста за роботою

22.04.2013
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

18 квітня відбулось засідання координаційної громадської ради освіти міста, членами якої є представники батьківської громадськості загальноосвітніх, дошкільних навчальних закладів.

На засідання розглянуто питання організації харчування в закладах освіти у 2013 році, перспективи реалізації бюджету 2013 року в контексті утримання закладів освіти та укріплення їх матеріально – технічної бази, порядок закінчення 2012-2013 навчального року.

Члени громадської ради схвально відгукнулись на впровадження у їдальнях шкіл та гімназії міста безготівкового розрахунку за харчування – банківськими картками «Юніор» ПриватБанку. Таким чином, батьки зможуть контролювати витрати дитини та бути впевненими, що вона повноцінно харчується у шкільній їдальні, адже, батькам про це буде  сповіщено SМS - повідомленням.

Обговорено плани щодо здійснення капітальних ремонтів та реконструкцій у закладах освіти. Адже, заклади з кожним роком «стають старшими» та потребують все більших капіталовкладень.

Батькам повідомлено, що у кінці навчального року планується проведення загальношкільних батьківських зборів у всіх школах та гімназії міста для вирішення ряду нагальних питань. Державна підсумкова атестація у 4, 9, 11 класах та зовнішнє незалежне оцінювання відбудуться у встановлені строки.  Вручення атестатів та свято «Випускник – 2013» планується на 1 червня.