Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Мама, тато, я – спортивна сім’я
AA

Мама, тато, я – спортивна сім’я

10 квітня на базі спортивної зали Южноукраїнської загальноосвітньої школи №3 відбувся І етап Всеукраїнського фестивалю „ Мама, тато, я – спортивна сім’я”, організований управлінням молоді, спорту та культури та управлінням освіти Южноукраїнської міської ради.

У змаганнях брали участь: сім'я Ющенко (Южноукраїнська загальноосвітня школа № 2), сім'я Тітаренко (Южноукраїнська загальноосвітня школа № 3), сім'я Терещук  (Южноукраїнська загальноосвітня школа № 4).

У результаті проведених змагань, перемогу здобула сім’я сім'я Тітаренко (Южноукраїнська загальноосвітня школа № 3). Вони й братимуть участь у обласному етапі фестивалю, який проходитиме у м. Миколаєві  20-21 квітня. Бажаємо їм перемоги!

 Сім'ї нагороджено грамотами, медалями, подарунками, придбаними за кошти міської комплексної  програми розвитку культури, фізичної культури, спорту та туризму в місті Южноукраїнську на 2010-2013 роки.

Окрему подяку управління молоді, спорту та культури висловлює адміністрації та педагогічному колективу ЮЗШ №3 за допомогу в організації та безпосереднє проведення свята, теренру Балабановій Т.М. та колективу «Екстрим» за яскраві показові виступи.

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 06.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 06травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...