Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Мама, тато, я – спортивна сім’я

15.04.2013
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

10 квітня на базі спортивної зали Южноукраїнської загальноосвітньої школи №3 відбувся І етап Всеукраїнського фестивалю „ Мама, тато, я – спортивна сім’я”, організований управлінням молоді, спорту та культури та управлінням освіти Южноукраїнської міської ради.

У змаганнях брали участь: сім'я Ющенко (Южноукраїнська загальноосвітня школа № 2), сім'я Тітаренко (Южноукраїнська загальноосвітня школа № 3), сім'я Терещук  (Южноукраїнська загальноосвітня школа № 4).

У результаті проведених змагань, перемогу здобула сім’я сім'я Тітаренко (Южноукраїнська загальноосвітня школа № 3). Вони й братимуть участь у обласному етапі фестивалю, який проходитиме у м. Миколаєві  20-21 квітня. Бажаємо їм перемоги!

 Сім'ї нагороджено грамотами, медалями, подарунками, придбаними за кошти міської комплексної  програми розвитку культури, фізичної культури, спорту та туризму в місті Южноукраїнську на 2010-2013 роки.

Окрему подяку управління молоді, спорту та культури висловлює адміністрації та педагогічному колективу ЮЗШ №3 за допомогу в організації та безпосереднє проведення свята, теренру Балабановій Т.М. та колективу «Екстрим» за яскраві показові виступи.