Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відділ статистики у місті Южноукраїнську інформує
AA

Відділ статистики у місті Южноукраїнську інформує

Реалізація промислової продукції підприємствами міста Южноукраїнська у січні–лютому 2011 року

За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, підприємствами міста у  січні–лютому 2011 року реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 589,2 млн.грн. У порівнянні з січнем–лютим 2010 року обсяг реалізованої промислової продукції збільшився на 31,4%. Питома вага продукції міста в загальнообласному обсязі реалізації становила 20,2%.

У розрахунку на одну особу населення міста обсяг реалізованої промислової продукції за січень–лютий 2011 року склав 14,7 тис.грн. (у Вознесенську – 1,3 тис.грн., Первомайську – 0,9 тис.грн.), в середньому по Миколаївській області – 2,5 тис.грн.

 

Викиди шкідливих речовин підприємствами міста Южноукраїнська за 2010 рік 

             За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, за 2010 рік підприємствами, організаціями, установами, які мають стаціонарні джерела викидів забруднювальних речовин в атмосферне повітря та взяті на облік у галузі охорони атмосферного повітря, викинуто в атмосферу 56 тонн забруднювальних речовин, що на 34% менше, ніж за 2009 рік. Викиди забруднювальних речовин в атмосферне повітря в середньому одним підприємством міста складали 14 тонн.

Щільність викидів по місту Южноукраїнську у розрахунку на квадратний кілометр території складала 2351 кг. По Миколаївській області цей показник склав 873 кг, у обласному центрі – 22755 кг.

Викиди шкідливих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел забруднення у розрахунку на одну особу населення міста складали 1 кг (у Первомайську 3 кг, Вознесенську 6 кг), в середньому по Миколаївській області 18 кг.  

 

Діяльність підприємств сфери послуг міста Южноукраїнська у січні–лютому 2011 року  

 За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, у січні–лютому 2011 року діяльність на ринку нефінансових послуг здійснювали 19 підприємств та 1 відокремлений підрозділ міста, на яких працювало 686 штатних працівників та 29 позаштатних.  

 

Обсяг реалізованих послуг (включаючи ПДВ) у січні–лютому 2011 року склав 6,9 млн.грн., з нього реалізація послуг підприємствам та організаціям становила 3,4 млн.грн. (49,6%).

Значне місце в структурі обсягу реалізованих послуг за видами економічної діяльності займають операції з нерухомим майном − 38,9%, послуги транспорту – 33%, достатньо помітна питома вага послуг пошти та зв’язку – 11,9%, санітарних послуг, прибирання сміття та знищення відходів (10,9%). Значно меншу частку склали послуги підприємств, які надавали послуги у сферах інжинірингу, геології та геодезії (1,4%), проводили розслідування та забезпечували безпеку (1,3%).

У січні–лютому 2011 року на замовлення населення реалізовано послуг на 3,5 млн.грн., що складало 50,4% загального обсягу послуг, реалізованих всім споживачам. У розрахунку на одного мешканця міста обсяг реалізованих послуг складав 170 грн.

За основним видом діяльності для різних споживачів виконано 62 тис. замовлень. Середня вартість одного замовлення у січні–лютому 2011 року складала 106 грн.

 

 

Читайте також

Особливості державної реєстрації смерті за рішенням суду про встановлення факту смерті

Южноукраїнський відділ державної реєстрації актів цивільного стану

Відповідно до статті 17 Закону України "Про державну реєстрацію актів цивільного стану&quo...

Пенсія у зв’язку з втратою годувальника за особу, зниклу безвісти за особливих обставин

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Непрацездатні члени сім’ї особи, якій надано правовий статус особи, зниклої безвісти за особли...

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

           У зв’язку з аварійно-ремонтними р...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 08.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 08 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальн...