Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | З Днем Матері!
AA

З Днем Матері!

12 травня в Україні  відзначають одне з найзворушливіших свят – ДЕНЬ МАТЕРІ. 

Це особливий святковий день, який створений для відзначення та вшанування материнства і чудовий спосіб виразити свою любов та повагу до матерів та подякувати за все що вони роблять для нас.

Головна традиція свята – цього дня від щирого серця вітають МАМ. Ті, хто втратив маму рано, йдуть із квітами на їхні могили, щоб вшанувати пам'ять найдорожчої людини в світі.

На превеликий жаль, є дітки, які з різних причин залишилися без опіки біологічної матері і сьогодні їх виховують прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни, піклувальники, усиновителі та дарують своє тепло, любов, підтримку.

В Южноукраїнській міській територіальній громаді виховується 92 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, над якими встановлена опіка (піклування), крім того у громаді функціонують дві прийомні сім’ї та один дитячий будинок сімейного типу, в яких виховуються семеро вихованців. Наша громада багата й на багатодітні родини - 214 сімей, в яких підростає 687 дітей.

Отож, на передодні світлого та зворушливого свята, Южноукраїнський міський центр соціальних служб щиро вітає всіх матусь - берегинь домашнього вогнища з Днем Матері та бажає душевного спокою, відмінного здоров’я, впевненості, розуміння і відданості в сім’ї, надійності та підтримки від татусів, міцних стосунків у родині, добробуту та миру! 

 

Читайте також

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Головна цінність

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

16 квітня фахівець із соціальної роботи Южноукраїнського міського центру соціальних служб Ольга ...

Відповідальне батьківство

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

11 квітня 2024 року було проведено 4 заняття «Як стабілізувати себе?», під час яког...