Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

З Днем Матері!

10.05.2024
Южноукраїнський міський центр соціальних служб

12 травня в Україні  відзначають одне з найзворушливіших свят – ДЕНЬ МАТЕРІ. 

Це особливий святковий день, який створений для відзначення та вшанування материнства і чудовий спосіб виразити свою любов та повагу до матерів та подякувати за все що вони роблять для нас.

Головна традиція свята – цього дня від щирого серця вітають МАМ. Ті, хто втратив маму рано, йдуть із квітами на їхні могили, щоб вшанувати пам'ять найдорожчої людини в світі.

На превеликий жаль, є дітки, які з різних причин залишилися без опіки біологічної матері і сьогодні їх виховують прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни, піклувальники, усиновителі та дарують своє тепло, любов, підтримку.

В Южноукраїнській міській територіальній громаді виховується 92 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, над якими встановлена опіка (піклування), крім того у громаді функціонують дві прийомні сім’ї та один дитячий будинок сімейного типу, в яких виховуються семеро вихованців. Наша громада багата й на багатодітні родини - 214 сімей, в яких підростає 687 дітей.

Отож, на передодні світлого та зворушливого свята, Южноукраїнський міський центр соціальних служб щиро вітає всіх матусь - берегинь домашнього вогнища з Днем Матері та бажає душевного спокою, відмінного здоров’я, впевненості, розуміння і відданості в сім’ї, надійності та підтримки від татусів, міцних стосунків у родині, добробуту та миру!