Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южноукраїнський ліцей №2 Южноукраїнської міської ради - один з переможців грантової програми «Комфортне укриття»
AA

Южноукраїнський ліцей №2 Южноукраїнської міської ради - один з переможців грантової програми «Комфортне укриття»

На початку серпня 2023 року загальноосвітні заклади Южноукраїнської міської територіальної громади взяли участь у грантовій програмі «Комфортне укриття», організатором якого є «Благодійний фонд savED» з можливістю отримати грант в розмірі 100,0 тис. грн. на закупівлю меблів для укриття школи/ліцею!

Грантова програма «Комфортне укриття» передбачає допомогу школам/ліцеям, які вже мають відремонтовані укриття, зокрема, облаштувати їх меблями та навчальними матеріалами для комфортного перебування дітей під час повітряних тривог.

Брати участь у грантовому конкурсі мали змогу навчальні заклади з Харківської, Дніпропетровської та Миколаївської областей.

Організатори ознайомились з майже 300 заявками та обрали 10 переможців, серед яких Южноукраїнський ліцей №2 Южноукраїнської міської ради.

У вересні 2023 року фондом планується закупівля та передача обладнання на баланс ліцею з підписанням відповідних документів. 


savED — міжнародний благодійний фонд, який відновлює доступ до освіти в громадах, що постраждали від війни, розв’язаної росією проти України! 

 

 

Читайте також