Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Результати конкурсного відбору «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регіоні»
AA

Результати конкурсного відбору «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регіоні»

За результатами конкурсного відбору «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регіоні» обрано переможцями 5 проєктів Южноукраїнської громади, над якими працювали фахівці управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради спільно з фахівцями управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради, Южноукраїнського міського центру соціальних служб, а також представниками ОСББ «Набережна Енергетиків 27» та ОСББ «Енергобудівників 5».

Проєкти-переможці:

1. «Health & fun акваторія на міському пляжі» (керівник проєкту - Микола Покрова) - облаштування міського пляжу сучасними тренажерами, дитячими гойдалками та садовим комплексом. Ідея написання саме такого проєкту виникла під час воркшопу по впровадженню Громадського бюджету  зі старшокласниками Южноукраїнських ліцеїв, які активно займаються спортом та звернули увагу, що деякі локації в м.Южноукраїнську потребують оновлення.

2. «Територія 4.5.0.» (керівниця проєкту – Алла Дизик) - облаштування приміщення меблями, побутовою та офісною технікою для забезпечення на рівні громади ветеранів та ветеранок, а також членів їх сімей набором доступних сервісів: юридичної, соціальної, психологічної допомоги тощо.

3. «Змістовне дозвілля молоді» (керівниця проєкту – Оксана Подвисоцька) - проєкт передбачає популяризацію серед молоді Южноукнраїнської громади активного та змістовного відпочинку, налагодження соціальних зв’язків та підвищення залученості молоді до життя громади шляхом облаштування молодіжної локації під відкритим небом в парковій зоні карематами, стільчиками та безкаркасними меблями.

4. «Безпечне укриття» (керівниця проєкту – Ольга Андрєєва) - передбачає підвищення рівня комфорту діточок під час перебування в укритті багатоквартирного будинку по вул.Енергобудівників 5 в м.Южноукраїнськ, покращення їх психологічного стану, зняття стресу та досягнення максимального відчуття безпеки. Планується облаштування укриття сучасними меблями, а також обладнанням, яке використовуватиметься дітками під час занять з психологом.

5. «Спортивний острів» (керівниця проєкту – - Місюкевич Оксана) - на меті проєкту об’єднання співмешканців багатоквартирних будинків, забезпечення дітям і підліткам можливості корисного і безпечного проведення вільного часу, підтримання переселенців із зони бойових дій чи окупованих територій та створення комфортних та безпечних умов для дітей у дворі шляхом облаштування спортивного та дитячого майданчику за адресою: вул.Набережна Енергетиків, 27, м.Южноукраїнськ. 

Всі проєкти фінансуватимуться за грантові кошти за сприяння DanChurchAid

Читайте також