Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся турнір з волейболу, присвячений Дню фізичної культури та спорту України
AA

Відбувся турнір з волейболу, присвячений Дню фізичної культури та спорту України

8 вересня 2023 року відбувся турнір з волейболу, присвячений Дню фізичної культури та спорту України. Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості – вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, шляхетність, ефективну співпрацю в команді, вміння підкорювати власний інтерес загальній меті.

Завдяки наполегливій роботі тренерів - викладачів, вихованці з хорошими здобутками виступили  на змаганнях та показали гарні результати.

В віковій категоріі 2008 - 2006 років народження  серед дівчат І місце -  ліцей №3, ІІ місце  - ліцей №2 , серед юнаків І місце у ліцею №3. Проявили себе по максимуму в даній віковій категорії Бездєтна Уляна, Шендрик Ліна, Злоба Максим та Лемех Роман.

В віковій категоріі 2010 - 2013 років народження  серед дівчаток І місце  також у  ліцею №3, ІІ місце  -  у ліцею №2. Кращими серед молодших волейболісток стали  Салтановська Олександра, Сіроченко Поліна, Хмельницька Марія.

Вітаємо тренерів - викладачів відділення волейболу та їх вихованців з Днем фізичної культури і спорту, святом здорових, цілеспрямованих людей.

Бажаємо фізичного здоров’я і краси олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.

 

 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....