Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України
AA

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України.

Згідно Меморандуму про партнерство та співпрацю між Южноукраїнською міською радою Миколаївської області та Звягельською міською радою Звягельського району Житомирської області, підписаного 27 липня 2023 року, з метою активізації співробітництва між громадами, задля розбудови дружніх взаємин, популяризації та подальшого розвитку спорту, розвитку молодіжної політики, культури та туризму управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської до нас в місто завітали делегація з міста Звягель, Житомирської області виконуюча обов’язки начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту-Тетяна КРАВЧУК, директор  дитячо-юнацької спортивної школи імені В.П.ЄРМАКОВА-Дмитро ПІСОЦЬКИЙ, заступник директора з творчих питань Звягельського палацу культури ім. Лесі Українки-Оксана РОМАНЧУК

В іміджевому турнірі взяли участь 155 спортсменів з міст Южноукраїнська, Звягель, Києва, Миколаєва, Нового Бугу, Вознесенська, Баштанки та селищ Олександрівки, Софіївки, Миколаївської області.

Неймовірно, фантастично, вражаюче та надихаюче – саме такі відчуття залишаться у спогадах учасників від участі у турнірі, не дивлячись на те що боротьба була запеклою та дуже емоційною. Переможці та призери отримали від управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради призи та нагороди.

Управління молоді, спорту та культури дякує всім, хто долучився до проведення Всеукраїнського турніру з боротьби греко-римської, присвяченого захисникам та захисницям України, які працювали та вболівали разом з нами.

Вітаємо переможців та бажаємо всім учасникам турніру найскорішої перемоги нашої країни, здоров’я, наполегливості і високих спортивних досягнень!

 

 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....