Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До дня фізкультури і спорту
AA

До дня фізкультури і спорту

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово. Захопливо» до Дня фізичної культури та спорту. Цей тематичний захід включав в себе тематичну спортивну естафету, основним завданням якої було максимальне залучення шкільної молоді до організованої рухової активності через рухливі ігри з метою формування у них сталої потреби до системних занять фізичною культурою і спортом. Діти отримали незабутні враження та бадьорий настрій від участі у спортивних естафетах та рухливих іграх. У виставковій залі для всіх присутніх було організовано цікаву виставку спортивної атрибутики, яку люб’язно надала Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа.

Також відвідувачі могли побачити унікальну колекцію картин про спорт від місцевої художниці Марії Ачкасової. Молода, неординарна та талановита художниця є членом Національної Спілки Художників України, дизайнер, викладач образотворчого мистецтва, тренер спортивного танцю тощо. У роботах Марії, представлених на виставці, висвітлена спортивна тематика та символізм. Енергетика написаних полотен вражає шаленою бадьорістю і стійкості духу.

Свято День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня. Офіційно засновано в 1994 році. Це свято здорового способу життя і радості, що виникає при використанні корисної фізичної діяльності.


 

 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...