Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся турнір з волейболу, присвячений Дню фізичної культури та спорту України

11.09.2023
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

8 вересня 2023 року відбувся турнір з волейболу, присвячений Дню фізичної культури та спорту України. Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості – вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, шляхетність, ефективну співпрацю в команді, вміння підкорювати власний інтерес загальній меті.

Завдяки наполегливій роботі тренерів - викладачів, вихованці з хорошими здобутками виступили  на змаганнях та показали гарні результати.

В віковій категоріі 2008 - 2006 років народження  серед дівчат І місце -  ліцей №3, ІІ місце  - ліцей №2 , серед юнаків І місце у ліцею №3. Проявили себе по максимуму в даній віковій категорії Бездєтна Уляна, Шендрик Ліна, Злоба Максим та Лемех Роман.

В віковій категоріі 2010 - 2013 років народження  серед дівчаток І місце  також у  ліцею №3, ІІ місце  -  у ліцею №2. Кращими серед молодших волейболісток стали  Салтановська Олександра, Сіроченко Поліна, Хмельницька Марія.

Вітаємо тренерів - викладачів відділення волейболу та їх вихованців з Днем фізичної культури і спорту, святом здорових, цілеспрямованих людей.

Бажаємо фізичного здоров’я і краси олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.