Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся святковий V традиційний турнір з волейболу серед учнів та тренерів - викладачів КЗ ЮДЮСШ
AA

Відбувся святковий V традиційний турнір з волейболу серед учнів та тренерів - викладачів КЗ ЮДЮСШ

7 березня 2018 року, в переддень жіночого свята 8 Березня, в спортивній залі ЮЗШ №3 відбувся святковий V традиційний турнір з волейболу серед учнів та тренерів - викладачів комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа». Тренери - викладачі та учні починають святкувати Міжнародний жіночий день  по - спортивному. Заявилися команди юнаків, дівчат відділення волейболу КЗ ЮДЮСШ та чоловіча та жіноча команди тренерів, яким допомагали вчителі фізичної культури шкіл міста.

Волейбол - це не тільки удар на льоту та командна спортивна гра, у якій дві команди на майданчику, що поділений сіткою - це і дитячий настрій, і тепла посмішка на обличчі, і натхнення робити щось добре і прекрасне.

І гра відбулася між жіночою командою тренерів – викладачів (Самойленко Наталія - капітан команди, Бесараб Наталія, Моісєєва Ірина, Соколенко Надія, Пашинова Тетяна, Токманова Аліна) та збірною командою дівчат (Головченко Вікторія - капітан команди, Басенко Ангеліна, Шевчук Анастасія, Федорова Марина, Маркова Вікторія, Вольська Жанна)

Дівчата з учнівської команди дуже старалися, намагалися показати красу гри в волейбол і майже весь час перемагали, але в результаті все ж отримали поразку (24: 25, 25 : 20, 8 : 10).

ІІ гра відбулася між чоловічою командою тренерів (Філонок Володимир - капітан команди, Бойко Юрій, Головатий Юрій, Білий Юрій, Земниця Олександр, Державець Максим) та збірною командою юнаків (Мар’янов Артем - капітан команди, Цісарук Дмитро, Мошков Ілля, Полупан Олександр, Привалов Дмитро, Яновський Михайло).

Гра була гарною. Вихованці не хотіли поступатися своїм наставникам і рахунок весь час відрізнявся на один м'яч. А вболівальники аплодували обом командам. Тренери - викладачі показували майстер - клас з волейболу, виважену гру, але перемогла молодість ( 23 : 25, 25 : 23, 15 : 10).

І тільки найкращі серед юнаків Полупан Олександр та Привалов Дмитро нагороджені грамотами та визнані кращими гравцями турніру серед юнаків.   

Ось такою була передсвяткова гра в волейбол, в якій перемогла дружба, тому що учасники змагань - чоловіки одноголосно вирішили, що призами та грамотами від управління молоді, спорту та культури повинні бути нагороджені дівчата та жінки, тому напередодні жіночого дня всі дівчата та жінки з турніру пішли з подарунками.

Побачити свого тренера в команді суперника, позмагатися з ним на рівних - це і є інноваційний підхід до навчання гри в волейбол в КЗ ЮДЮСШ.

 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....