Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся святковий V традиційний турнір з волейболу серед учнів та тренерів - викладачів КЗ ЮДЮСШ

12.03.2018
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

7 березня 2018 року, в переддень жіночого свята 8 Березня, в спортивній залі ЮЗШ №3 відбувся святковий V традиційний турнір з волейболу серед учнів та тренерів - викладачів комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа». Тренери - викладачі та учні починають святкувати Міжнародний жіночий день  по - спортивному. Заявилися команди юнаків, дівчат відділення волейболу КЗ ЮДЮСШ та чоловіча та жіноча команди тренерів, яким допомагали вчителі фізичної культури шкіл міста.

Волейбол - це не тільки удар на льоту та командна спортивна гра, у якій дві команди на майданчику, що поділений сіткою - це і дитячий настрій, і тепла посмішка на обличчі, і натхнення робити щось добре і прекрасне.

І гра відбулася між жіночою командою тренерів – викладачів (Самойленко Наталія - капітан команди, Бесараб Наталія, Моісєєва Ірина, Соколенко Надія, Пашинова Тетяна, Токманова Аліна) та збірною командою дівчат (Головченко Вікторія - капітан команди, Басенко Ангеліна, Шевчук Анастасія, Федорова Марина, Маркова Вікторія, Вольська Жанна)

Дівчата з учнівської команди дуже старалися, намагалися показати красу гри в волейбол і майже весь час перемагали, але в результаті все ж отримали поразку (24: 25, 25 : 20, 8 : 10).

ІІ гра відбулася між чоловічою командою тренерів (Філонок Володимир - капітан команди, Бойко Юрій, Головатий Юрій, Білий Юрій, Земниця Олександр, Державець Максим) та збірною командою юнаків (Мар’янов Артем - капітан команди, Цісарук Дмитро, Мошков Ілля, Полупан Олександр, Привалов Дмитро, Яновський Михайло).

Гра була гарною. Вихованці не хотіли поступатися своїм наставникам і рахунок весь час відрізнявся на один м'яч. А вболівальники аплодували обом командам. Тренери - викладачі показували майстер - клас з волейболу, виважену гру, але перемогла молодість ( 23 : 25, 25 : 23, 15 : 10).

І тільки найкращі серед юнаків Полупан Олександр та Привалов Дмитро нагороджені грамотами та визнані кращими гравцями турніру серед юнаків.   

Ось такою була передсвяткова гра в волейбол, в якій перемогла дружба, тому що учасники змагань - чоловіки одноголосно вирішили, що призами та грамотами від управління молоді, спорту та культури повинні бути нагороджені дівчата та жінки, тому напередодні жіночого дня всі дівчата та жінки з турніру пішли з подарунками.

Побачити свого тренера в команді суперника, позмагатися з ним на рівних - це і є інноваційний підхід до навчання гри в волейбол в КЗ ЮДЮСШ.