Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

У вівторок, 27 серпня, під головуванням міського голови Валерія Онуфрієнка та за участі дев’яти його членів відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. Порядок денний налічував 54 питання, з яких 24 стосувалися захисту прав дітей.

Перші два питання щодо встановлення тарифу на постачання теплової енергії та гарячої води, що були включені в порядок денний за ініціативи ВП ПАЕС, після довгого обговорення не набрали достатньої кількості голосів, тож перенесені на наступні засідання.

Також було вирішено приділити більше часу питанню введення в дію тарифу для населення на послуги централізованого водопостачання, які надає комунальне підприємство «Грааль».

Розділилися думки членів виконавчого комітету і щодо реорганізації торгівельних майданчиків, таких як «Базар дачників, «Привокзальний ринок», «Дрібнооптовий ринок «Фермер», «Ринок «Дачник» та «Ринок «Господар», тому це питання також перенесено на наступні засідання.

Не набрав достатньої кількості голосів проєкт рішення про зменшення терміну відпрацювання з 10 років до п’яти лікарці, що опанувала професію за бюджетні кошти міста. В процесі дискусії запропоновано у «Порядок фінансування навчання на лікарів мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади із подальшим працевлаштуванням та відпрацюванням» внести суттєві зміни, які допоможуть частково вирішити болісне кадрове питання у медичній сфері.

Члени виконкому підтримали низку питань, серед яких такі:

«Про введення погосподарського обліку на території Южноукраїнської міської територіальної громади»;

«Про погодження інвестиційної програми у сфері теплопостачання (крім діяльності з виробництва теплової енергії) філії «Відокремлений підрозділ «Південноукраїнська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» на період з 01.10.2024 по 30.09.2027»;

«Про організацію 2024/2025 навчального року в закладах дошкільної та позашкільної освіти комунальної власності Южноукраїнської міської територіальної громади»;

«Про затвердження складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради в новій редакції»;

«Про нагородження Почесними грамотами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з нагоди Дня підприємця»;

«Про надання матеріальної допомоги»;

«Про взяття на квартирний облік»;

«Про надання жилих приміщень» тощо.

Загалом були прийняті рішення по 49 проєктах, які, відповідно до регламенту, будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

 

Читайте також