Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати
AA

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати

03 березня в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Засідання пройшло під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганни Мустяци, за участю начальника управління праці та соціального населення Южноукраїнської міської ради Ельвіри Гехад, заступника начальника управління Олени Філонової та представників Южноукраїнського міського центру зайнятості, управління Пенсійного фонду України в м.Южноукраїнську, фінансового управління Южноукраїнської міської ради, відділу Державної виконавчої служби Южноукраїнського міського управління юстиції, Южноукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міністерства доходів і зборів у Миколаївській області.

На засіданні заслухали звіт начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіри Гехад про заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах, установах та організаціях міста Южноукраїнська станом на 01.03.2016.

Ельвіра Гехад повідомила, що станом на 1 березня 2016 року згідно з даними оперативного моніторингу заборгованість із виплати заробітної плати на економічно-активних підприємствах відсутня, проте існує заборгованість 9,9 тис. грн., на КП «Південсервіс» - економічно-неактивному підприємстві, яке знаходиться в стадії ліквідації.

Крім того,  заслухали звіти заступника начальника  управління Пенсійного фонду України в місті Южноукраїнську Миколаївської області Алли Ніколаєнко, заступника начальника Южноукраїнського міського центру зайнятості Ніли Козуб, заступника начальника ОДПІ Валентини Хоменко про  виплату пенсій та інших соціальних виплат станом на 01.03.2016. 

У зв’язку з ризиком виникнення заборгованості із виплати заробітної плати у комунальній установі «Інформаційне агентство «Контакт» було заслухано заступника директора вищезазначеної установи Юрія Афанасенка, який доповів про стан виплати заробітної плати працівникам установи.

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...