Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Урочистості з нагоди відзначення Дня Підприємця
AA

Урочистості з нагоди відзначення Дня Підприємця

28.08.2024 в залі засідань виконавчого комітету Юждноукраїнської міської ради відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Підприємця.

Розвиток малого та середнього підприємництва є стратегічною необхідністю підвищення економічної та соціальної стабільності міста. Незважаючи на введення воєнного стану в Україні та продовження строку дії його, підприємництво, за належних умов його розвитку, сприяє, перш за все, виконанню соціальної функції, а це створення додаткових робочих місць, наповнення ринку товарами, роботами, послугами та наповнення міського бюджету.

За поданням структурних підрозділів Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету, з нагоди відзначення Дня Підприємця, за посильну благодійну допомогу Збройним силам України, внутрішньо переміщеним особам, створення нових робочих місць, за активну участь у житті громади, здійснення благоустрою своїх об’єктів та прилеглих територій міським головою Валерієм Онуфрієнко відзначено суб’єктів підприємницької діяльності Почесними грамотами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, Подяками міського голови та квітами.

 

Читайте також

Мінекономіки анонсувало запуск бета-версії платформи “Пульс” для збору зворотного зв’язку від бізнесу

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Пульс - онлайн платформа для збору відгуку від бізнесу про взаємодію з державою. Мета платформи - ст...

Реєстрація до складу Експертної групи / Координаційної ради з питань Громадського бюджету Южноукраїнської міської територіальної громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У квітні 2024 року  понад 400 осіб взяли участь в опитуванні щодо запровадження Громадсько...

Зустріч міського голови з представницею Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

24.07.2024 відбулась зустріч міського голови Валерія Онуфрієнка з представницею Міжнародної неу...