Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Урочистості з нагоди відзначення Дня Підприємця

29.08.2024
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

28.08.2024 в залі засідань виконавчого комітету Юждноукраїнської міської ради відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Підприємця.

Розвиток малого та середнього підприємництва є стратегічною необхідністю підвищення економічної та соціальної стабільності міста. Незважаючи на введення воєнного стану в Україні та продовження строку дії його, підприємництво, за належних умов його розвитку, сприяє, перш за все, виконанню соціальної функції, а це створення додаткових робочих місць, наповнення ринку товарами, роботами, послугами та наповнення міського бюджету.

За поданням структурних підрозділів Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету, з нагоди відзначення Дня Підприємця, за посильну благодійну допомогу Збройним силам України, внутрішньо переміщеним особам, створення нових робочих місць, за активну участь у житті громади, здійснення благоустрою своїх об’єктів та прилеглих територій міським головою Валерієм Онуфрієнко відзначено суб’єктів підприємницької діяльності Почесними грамотами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, Подяками міського голови та квітами.