Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Цінні подарунки та подяки за святковий настрій
AA

Цінні подарунки та подяки за святковий настрій

Щороку, починаючи  з 2011-го,  виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради проводиться огляд-конкурс «Краще комплексне новорічне оформлення об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери побуту». Його мета - стимулювати підприємців прикрашати свої об'єкти напередодні Нового Року та Різдва Христового, створюючи цим в місті святкову атмосферу. 

Минулого тижня були підбиті підсумки огляду-конкурсу. За пропозицією підприємців, які є членами координаційної комісії з питань розвитку підприємництва при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради, переможців визначали у трьох номінаціях. До першої потрапили торговельні об'єкти площею до 50 кв.м, до другої  - від 51 до 200 кв.м, до третьої - від 201 кв.м. Спеціалісти управління економіки обходили у вечірній час місто і фотографували магазини та кафе, що прикрасили свої вітрини. Ці фото й роглядала комісія з визначення переможців. До її складу увійшли вісім осіб, серед яких заступники міського голови Юрій Сіроух та Марія Дроздова, начальник управління економічного розвитку Інна Петрик, заступник начальника відділу містобудування та архітектури Христина Ічанська, художник Сергій Колпаков та інші. 

Для участі в конкурсі були відібрані 35 об'єктів. Вони оцінювались за такими критеріями: стан рекламної вивіски та фасаду, дизайн та тематичність оформлення вітрини, загальне святкове оформлення об’єкта та прилеглої території, санітарно-технічний стан об’єкта та прилеглої території.

Після тривалого обговорення комісія шляхом відкритого голосування визначилась з переможцями. Серед малих торговельних об'єктів найкраще оформленою визнано мережу магазинів “Кавунівський хліб” (підприємець Анваров Васиб Байрамович). У другій номінації (об'єкти загальною площею від 51 до 200 кв.м) переміг магазин “Фортуна” (підприємець Лесів Олена Олександрівна). Серед найбільших об'єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери побуту площею від 201 кв.м перемогу віддали магазину «М'ясо маркет» (підприємець Єрьоменко Валентина Анатоліївна). Переможці отримають цінні подарунки від виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. 

Члени комісії також вирішили відзначити Подяками міського голови за створення святкового настрою мешканцям та гостям міста Южноукраїнська низку суб’єктів господарювання, а саме:

Весельску Зою Михайлівну, магазин «Вірджинія»;

Маличенко Ларису Григорівну, магазин «Киця в сапогах»;

Письмак Ольгу Миколаївну, директора ККТП «Кобзар»;

Перетяченко Антоніну Ярославівну, магазин «Теремок»;

Пахотіну Катерину Володимирівну, ПАБ «Бурбон»;

Черкаса Андрія Богдановича (два магазини «Добрий кошик»).

 

 

 

 

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...