Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Взяли участь в семінарі «Технічна підтримка реалізації субпроєктів Програми для відновлення України»
AA

Взяли участь в семінарі «Технічна підтримка реалізації субпроєктів Програми для відновлення України»

За результатами конкурсного відбору в рамках Програми з відновлення України з 200 проєктів, поданих на конкурс, обрано переможцями лише 19, в тому числі, єдиний з Миколаївської області проєкт по капітальному ремонту ТРП-5 м. Южноукраїнська.

Перший заступник міського голови Микола Покрова, головний спеціаліст відділу будівництва та ремонтів управління будівництва та ремонтів Южноукраїнської міської ради Наталя Місяновська та начальниця відділу інвестицій та міжнародного співробітництва управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради Людмила Воронова взяли участь в семінарі «Технічна підтримка реалізації субпроєктів Програми для відновлення України», організованому в рамках ПРООН в Україні, на якому було обговорено фінансові, антикорупційні, інженерні та соціальні аспекти реалізації проєкту.

Фінансування проєкту здійснюватиметься за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку. Вперше Южноукраїнська громада отримає кошти в розмірі 27,5 млн.грн. на реалізацію проєкту в рамках Програми з відновлення України.

Важливо! Європейський інвестиційний банк не фінансує заходи на оборону, тому ця сума може бути спрямована лише на цільове призначення, але наша громада заощадить чималі кошти, які в майбутньому зможе направити на ЗСУ.

 

Читайте також

Відбулось засідання комісії з розгляду проєктів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності, внесення до них зауважень і пропозицій, здійснення контролю за їх виконанням

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

30 травня 2024 року та 31 травня 2024 року в великій залі виконавчого комітету Южноукраїнської міськ...

До уваги підприємців!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Що потрібно знати, щоб успішно отримати грант на розвиток власного бізнесу? Розібратися з усіма пита...

Повідомлення

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відповідно  до Закону України «Про  засади державної регуляторної політики у сфері г...

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

           У зв’язку з аварійно-ремонтними р...

23 - 24 травня 2024 року у м.Києві відбудеться виставка альтернативної енергетики та розподіленої генерації Green Expo

Вознесенська районна військова адміністрація

Енергетичний сектор України у процесі відбудови потребує радикальних змін та повного втілення євроін...