Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Розпочав свою роботу дитячий прогулянковий майданчик комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа»
AA

Розпочав свою роботу дитячий прогулянковий майданчик комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа»

1 червня 2018 року розпочав свою роботу дитячий прогулянковий майданчик комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа». В цей святковий день дозвілля дітей відбувалося за насиченою програмою в три етапи.

 І етап - лінійка, присвячена міжнародному Дню захисту дітей та відкриттю прогулянкового майданчика, на якій всіх привітала начальник відділу молоді та спорту Шекерська Альона Олександрівна.

Колективом Южноукраїнського міського центру культури та дозвілля з  дітьми було проведено цікаву програму ігор та змагань, за що висловлюємо подяку працівникам центру та директору Сідоренко Альоні Миколаївні. Також  діти дізналися, що протягом всієї зміни кожен з них зможе стати чарівним майстром вподобаної справи, навчиться плавати, робити зарядку, грати в волейбол та футбол, стане «на ти» з ракеткою з настільного тенісу.

Тренери - викладачі Кордолєвський Кирило Валерійович та Зайцева Олена Іванівна познайомили дітей з законами дитячого життя та взаємовідносин у прогулянковому майданчику.  

В перший же день учасники прогулянкового майданчика отримали солодкий сюрприз - морозиво від управління молоді, спорту та культури.

ІІ етап - спортивні ігри, естафети, змагання з піонерболу та побудови казкових замків з піску на міському пляжі. Переможці нагороджені грамотами комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа»

ІІІ етап - майстер - клас з виготовлення браслету дружби в міському історичному музеї. Дітям дуже сподобалося плести своїми руками браслети, за що висловлюємо велику подяку науковому співробітнику та директору музею Ірині Миколаївні Полишвайко.

Прогулянковий майданчик КЗ ЮДЮСШ стартував з низького старту!

         Дітей чекають таємничі пригоди, незабутні зустрічі і дивовижні випробування.   Адже хто з хлопчаків і дівчаток не мріяв хоч раз піти на екскурсію до річки Південний Буг,  на страусину ферму в селищі Веселинове  або провести пікнік  з друзями на природі?

 

Читайте також

Відбулося засідання організаційного комітету по підготовці та проведенню Дня міста Южноукраїнська

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

11 квітня 2024 року в залі засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося зас...

Відбувся конкурс за напрямом - музичне мистецтво, категорія народні інструменти (клавішні)

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнській мистецькій школі чергова перемога, в рамках щорічного обласного огляду-конкурсу &l...

Южноукраїнська міська бібліотека. Панкратівський бібліотечний пункт. Майстер-клас “Метелики”.

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Панкратівському бібліотечному пункті пройшов майстер-клас з виготовлення метеликів для фотозони. У...

Відбувся в дистанційному форматі конкурс за напрямом - музичне мистецтво, категорія духові та ударні інструменти (солісти) серед учнів мистецьких шкіл м. Миколаєва та Миколаївської області

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В рамках щорічного обласного огляду-конкурсу «Джерело юних талантів» 27 березня 2024 рок...

Конкурс «Мистецька Україна»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнській мистецькій школі пройшов конкурс «Мистецька Україна» серед учнів ХУ...

Нагородження переможців всеукраїнського патріотичного творчого онлайн-проєкту Енергоатом Junior

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Учні Южноукраїнської мистецької школи взяли участь у  всеукраїнському патріотичному творчому он...