Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підтримка суспільно важливих ініціатив у Миколаївській області
AA

Підтримка суспільно важливих ініціатив у Миколаївській області

В рамках проєкту "Підтримка суспільно важливих ініціатив у Миколаївській області" наша громада одна із найбільш активних громад області, у нас перемогли 5 організацій, які незабаром розпочнуть реалізацію своїх ініціатив.

Комунальна установа Южноукраїнський міський центр соціальних служб працюватиме над своїм проєктом "4.5.0" для ветеранів та ветеранок, а також членів їх сімей, щоб надавати їм юридичну, соціальну, та психологічну допомогу. Також на базі центру надаватимуться послуги з бізнес консультування, проводитимуться заходи для підвищення професійного рівня і профорієнтації, організовуватимуть дозвілля та заняття з дітьми ветеранів та ветеранок. Для цього облаштують приміщення необхідним обладнанням та меблями. Актуальність цього проєкту доповнюється тим, що в громаду повернулось вже близько 500 людей, які мають статус ветерана, тож організація такого простору є важливим для міста.

ОСББ "Енергобудівників 5" займатиметься облаштуванням безпечного укриття для мешканців свого мікрорайону. Після впровадження проєкту громада матиме укриття з усім необхідним для комфортного перебування у ньому дорослих та дітей під час повітряних тривог. Також додатково буде придбано спротивне обладнання, щоб діти в укритті могли фізично та ментально розвиватись у спільних цікавих іграх.

Южноукраїнський міський центр культури та дозвілля здобув перемогу з проєктом "Змістовне дозвілля для молоді". Команда проєкту потурбувалась, щоб віднайти можливість розширити місцеву молодіжну локацію в парковій зоні. Для цього придбають додаткові безкаркасні та розкладні меблі. Це дозволить надалі проводити тут кінопокази просто неба, благодійні заходи, концертні програми або просто зустрічатись друзями для живого спілкування.

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради надалі буде реалізовувати свій проєкт "Health & fun акваторія", у якому передбачено створення умов для занять спортом. Для майже 40 тисячного населення громади це місце має стати чудовою можливістю для проведення дозвілля, адже тренажери та ігрова зона будуть у вільному доступі.

ОСББ "Набережна Енергетиків 27" впроваджуватиме свій переможний проєкт "Спортивний острів". Організатори проєкту облаштовуватимуть тематичну зону для активного відпочинку, у центрі якої — ігровий комплекс "Літак". Також передбачили й можливість проведення дозвілля дорослим — настільний теніс, шахи, шашки та настільні ігри. Попередньо ідею створення такого проєкту пропрацьовували у своєму чаті мешканців будинку, а вже незабаром очікуються перші обговорення з початком проведення безпосередніх робіт над "Спортивним островом".

Радіємо за чудову та ініціативну Южноукраїнську громаду! Сподіваємось, що у вас вийде втілити всі проєкти, а команда ГО "Молодь України" надаватиме всебічну допомогу впродовж усього часу їх реалізації.

Нагадаємо, що конкурс субгрантів в рамках проєкту "Підтримка суспільно важливих ініціатив у Миколаївській області", реалізовує команда ГО "Молодь України" спільно з БО Українська освітня платформа та за фінансування DanChurchAid.

 

Читайте також

Обласна акція "Ми вистоїмо!"

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

13 червня 2024 року Южноукраїнська міська територіальна громада приєдналася до обласної акції «...

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ятого всеукраїнського конкурсу юних скрипалів та віолончелістів імені Вадима Червова

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ято...