Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Ми реалізуємо грант
AA

Ми реалізуємо грант

Южноукраїнський міський центр культури та дозвілля за підтримки управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради  в рамках реалізації проекту «Змістовне дозвілля молоді» закупити крісла-груші, розкладні стільці та килимки  саме до Дня молоді. Ми створили імпровізовану глядацьку зону, де наші мешканці змогли розміститись в комфортних умовах під час заходів. Присутні на заходах оцінили нашу різнопланову, зручну для відпочинку локацію. Таким чином, ми залучаємо до відпочинку під відкритим небом у міському парку ще більшу кількість людей різного віку.

Проект «Змістовне дозвілля молоді» реалізується під супроводом ГО "Молодь України" (https://www.facebook.com/youth.of.ukraine?locale=uk_UA, @youth.of.ukraine) БФ «Українська освітня платформа» БФ «Українська освітня платформа» (https://www.facebook.com/ukredplatform?locale=uk_UA @ukredplatform) за сприяння донора DCA (https://www.facebook.com/DanChurchAid?locale=uk_UA  @noedhjaelp)  

 

Читайте також

День молоді

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В міському парку нашого міста 10 серпня пройшли заходи до Дня молоді. Відвідувачі парку мали можл...

Южноукраїнський міський центр культури та дозвілля за підтримки управління молоді, спорту та культури пройшов відбір та виграв конкурс від ГО "Молодь України"

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В червні цього року Южноукраїнський міський центр культури та дозвілля за підтримки управління молод...