Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції
AA

Надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції

За підтримки Світового банку 16 серпня 2022 р. КМУ прийнято постанову № 918 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції».

Головним розпорядником бюджетних коштів та відповідальним виконавцем бюджетної програми є Міністерство аграрної політики України.

Безповоротну допомогу в розмірі - 3100 гривень на 1 гектар, але не більше 372000 гривень для одного отримувача та 5300 гривень на одну корову, але не більше 530000 гривень для одного отримувача можуть отримати зареєстровані у Державному аграрному реєстрі фермерські господарства та інші виробники сільськогосподарської продукції, що відповідають критеріям програми та мають у власності чи в оренді від 1 до 120 гектарів землі або утримують від 3 до 100 корів.

Заявка на отримання бюджетних коштів подається програмними засобами Державного аграрного реєстру (через особистий електронний кабінет) за посиланням: https://cutt.ly/sCj6jU7, до 15 листопада поточного року за наявності кваліфікованого електронного підпису, електронної пошти та мобільного телефону.

Укрдержфонд за допомогою Державного аграрного реєстру повідомляє отримувачу про погодження або відмову у погодженні поданої заявки із зазначенням причин відмови та у разі погодження укладає з отримувачами договори про надання бюджетних коштів (у кабінет на підпис надійде Договір про отримання бюджетних коштів з Укрдержфондом) і протягом п’яти робочих днів з дати отримання коштів від Мінагрополітики перераховує їх на поточні рахунки отримувачів.

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...