Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Міні-гранти з організаційного розвитку для громадських та благодійних організацій
AA

Міні-гранти з організаційного розвитку для громадських та благодійних організацій

ПЕРІОД ПОДАЧІ ЗАЯВКИ:

не пізніше 30.07.2023

ДЕ:  

вся Україна

ГАЛУЗІ:

громадський сектор

ОРГАНІЗАТОР:

НДО, UHF

СУМА:

до 2 000 $

ДЛЯ КОГО:

 

Грантова програма створена для громадських та благодійних організацій, зареєстрованих в Україні.

МЕТА ПРОЄКТУ:

Надати громадському сектору фінансовий ресурс для реалізації ідей з організаційного розвитку, що сприятимуть ефективній роботі гуманітарного сектору в Україні.

МОЖЛИВОСТІ:

 

Реалізація грантових коштів може включати в себе оплату послуг експертів, тренерів, консультантів тощо. Окрім цього кошти можуть бути використані на розробку політик, оновлення статутних документів, зміна місця реєстрації організації і т.п.

УМОВИ:

Період реалізації заявки: незалежно від дати початку, запропонована програмна діяльність має завершитись до 17 листопада 2023 року.

Зверніть увагу: зворотній зв’язок буде надаватися лише тим учасникам, чиї заявки пройшли конкурсний відбір.

Заявники мають подавати бюджет проєктної пропозиції в національній валюті (грн).

Положення конкурсу, проєктну зявку та приклад бюджету Ви можете знайти за посиланням (скачайте та заповніть інформацію в електронному вигляді).

Проєктні пропозиції разом з додатками мають бути подані в електронному вигляді на адресу rromanchuk@ngorc.org.ua не пізніше 30 липня 2023 року.

В темі листа має бути зазначено: “Заявка “назва вашої організації” на конкурс міні-грантів”.

Проєктна пропозиція заповнюється і подається українською мовою.

Всі учасники конкурсу матимуть доступ до результатів відбору, де будуть висвітлені переможці, для підтвердження прозорості грантового конкурсу.

У разі виникнення питань просимо звертатися за електронною адресою: oginchuk@ngorc.org.ua.

ДЖЕРЕЛО:

Конкурс проводиться в межах проєкту “Шлях до локалізації механізмів захисту дітей в контексті гуманітарного реагування в Україні”, що реалізовується Ресурсним центром НДО у співпраці з Українським Гуманітарним Фондом.

 

Читайте також